Događaji Vesti Blog

LIVE STREAM seminara :Katastar nepokretnosti sa novom ulogom javnih beležnika, Komunikacija sa novinarima i medijima – novinarsko pisanje, tehnike i metode i Uloga timskog rada u poslovima posredovanja nepokretnosti

U subotu, 15. septembra, od 10 časova pridružite nam se na besplatnim seminarima: „Katastar nepokretnosti sa novom ulogom javnih beležnika”, „Komunikacija sa novinarima i medijima – novinarsko pisanje, tehnike i metode” i „Uloga timskog rada u poslovima posredovanja nepokretnosti”. Katastar ... detaljnije »

Forum mladih lidera Srbije 2018. YES!

Business Info Group, nedeljnik VREME i regionalna televizija N1 kao medijski partner organizuju trodnevni događaj treći “Forum mladih lidera Srbije 2018 – YES!” od 05. do 07. oktobra, u hotelu „Putnik“ u Novom Sadu. Cilj Foruma je da treću godinu ... detaljnije »

Otkrijte 4 tajne oglašavanja na Fejsbuku koje znaju samo stručnjaci

Sve je više ljudi koji sebe nazivaju marketinškim menadžerima za internet samo zato što vode kompanijske naloge na različitim društvenim mrežama. Međutim, spektar veština koje mora da ima jedan zaposleni u digitalnoj agenciji prevazilazi okvire pukog objavljivanja vesti i odgovaranja ... detaljnije »
Oni traže Vas
Baza znanja

Vaša pitanja poslodavcu

Vi ste na potezu! Pošto Vas je potencijalni poslodavac pitao sve što smatra bitnim da bi procenio koliko ste Vi ... detaljnije »

Davanje povratne informacije na poslu

Neretko se možete naći u situaciji kada niste sigurni kako da reagujete, jer vaši zaposleni konstantno kasne sa izvršavanjem svojih ... detaljnije »

10 uobičajnih grešaka zbog kojih nikada nemate vremena

Greška 1: Ne vodite To-Do listu Mada se čini da vam vođenje liste aktuelnih radnih zadataka dodatno oduzima dragoceno vreme, ... detaljnije »
Testovi

Kreativnost

Kreativnost je pojam koji se u naučnoj literaturi koristi na sličan način, kao i u svakodnevnom jeziku - za označavanje misaonih procesa kojima se dolazi do rešenja, ideja, umetničkih oblika, teorija ili proizvoda koji su jedinstveni i novi. Reč je o aktivnosti koja daje nove, originalne proizvode u materijalnoj ili ... detaljnije »

Da li ste introvertna ili ekstrovertna osoba?

Jungova podela na ekstrovertne i introvertne ličnosti je široko prihvaćena. Jung razlikuje dva stava prema životu, dva modela ponašanja. Ova dva reagovanja na okolnosti koja je on pronašao dovoljno su vidljivi da bi bili opisani kao tipični. Danas se često koristi ova podela. Iako je ektrovertno ponašanje socijalno prihvatljivije u ... detaljnije »
Facebook Twitter