LIVE STREAM seminara: Kako da poboljšate komunikaciju sa svojim okruženjem

U subotu, 1. oktobra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kako da poboljšate komunikaciju sa svojim okruženjem”.

vf

NLP (Neurolingvističko programiranje) se bavi istraživanjem ljudskog ponašanja, i ima ulogu korekcije tog ponašanja kada nastanu problemi u komunikaciji. NLP sadrži metode, tehnike i veštine za otkrivanje obrazaca koje koristimo kao pojedinci da bismo ostvarili svoje ciljeve. Na ovom seminaru ćete naučiti važne stvari o Neurolingvističkom programiranju i edukaciji NLP Business Practitioner.

Na seminaru ćete saznati:
  • Šta je efikasna komunikacija,
  • Šta je pravilno postavljanje ciljeva,
  • Koji su coaching alati,
  • Koje su liderske veštine,
  • Kako da iskažete kreativnost.

bm

Iskustvo profesionalca: Branislava Majstorović

Sa dugogodišnjim iskustvom u marketingu i prodaji, Branislava Majstorović je orijentisana na edukaciju i pružanje podrške pojedincima i timovima u ostvarivanju profesionalnih i ličnih ciljeva. Branislava u procesu coachinga koristi individualni pristup klijentima, a jedinstvenim tehnikama im pomaže da postanu najbolja verzija sebe. Neke od tema koje obrađuje u sesijama su: lični ciljevi, poslovni uspeh, međuljudski odnosi i prevazilaženje ograničavajućih uverenja.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 1. oktobra, sa početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 1. oktobra u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara.

 

                                                                       ls


Za sva dodatna pitanja, obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Svest da nešto ne znaš je prvi korak ka znanju!
Bendžamin Dizraeli