LIVE STREAM seminara: Kako da primenite mobilni marketing?

U subotu, 11. marta, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kako da primenite mobilni marketing?”

lss

Ekspanzijom mobilnih tehnologija nastao je novi segment digitalnog marketinga – mobilni marketing, koji za osnovni kanal komunikacije, od brenda do potrošača i obrnuto, koristi mobilni uređaj. SMS marketing je jedan od trenutno najjeftinijih načina za komunikaciju sa potrošačima, a ujedno i jedan od najefikasnijih. Statistika kaže da 97% svih SMS poruka bude otvoreno, tačnije pročitano.

Slanje bulk poruka predstavlja osnovu mobilnog marketinga. Najjednostavnije rečeno, bulk je masovno slanje SMS ili MMS poruka. Predstavlja najdirektniji, najjednostavniji i najjeftiniji način reklamiranja, ili obaveštavanja vaših proverenih ili potencijalnih klijenata. Imate mogućnost da pošaljete na hiljade poruka svojim klijentima za samo nekoliko minuta po najpovoljnijim cenama.

Na seminaru ćete saznati o:

  • Osnovama mobilnog marketinga,
  • SMS, MMS i video-marketingu,
  • Loyalty programima i nagradnim igrama,
  • Benefitima mobilnog marketinga,
  • Case – uporednom prikazu efikasnosti SMS marketinga i ostalih vidova komunikacije (Google, Facebook, print izdanja, TV…).

Iskustvo profesionalca: Aleksandar Jevđić

njOdmah po završetku osnovnih studija zapošljava se u kompaniji SARTID a.d. na poslovima edukatora rukovodećeg kadra. Na ovim poslovima je uveo novi sistem utvrđivanja obrazovnih potreba rukovodećih kadrova i organizovao obrazovne sadržaje u kompletnoj menadžerskoj strukturi. Nakon ovog posla, radio je na poslovima šefa kabineta generalnog direktora SARTID a.d. u Smederevu. Sledeći posao obavljao je kao direktor FK SARTID-a. Uveo je organizaciju i sistematizaciju radnih mesta, opise poslova svih zaposlenih, nivoe primanja i druge organizacione poslove na kojima počiva funkcionisanje kluba. Pored ovoga, bio je zadužen za funkcionisanje PR službe, komercijalnih i marketinških poslova, za organizaciju utakmica FK SARTID, a obavljao je i druge poslove i zadatke neophodne za nesmetano funkcionisanje FK SARTID-a. Šest meseci je bio angažovan na poslovima šefa Kabineta predsednika Skupštine opštine Smederevo. Nakon ovoga, imenovan je za direktora Agencije SFC d.o.o, marketing agencije FK SARTID, koja je osnovana od strane FK SARTID i biznis menadžera FK SMEDEREVO. Na ovim poslovima je bio zadužen za obezbeđenje sponzora fudbalskog kluba, kao i za izradu i realizaciju svih marketinških i medijskih aktivnosti kluba. Radio je na poslovima direktora preduzeća ABSUDO d.o.o, koje se bavi proizvodnjom građevinske stolarije i završnim poslovima u građevinarstvu. Sledeći posao obavljao je na poziciji direktora IT kompanije Folider d.o.o, gde je razvio poslove kontakt centara, marketinga i mobilnog marketinga. Idejni je tvorac sistema SMS dnevnik, koji omogućava bolju i uspešniju komunikaciju roditelja sa školama. Nakon ovoga, imenovan je za direktora kompanije OneClick Solutions d.o.o, gde je i sada zaposlen. Preuzeo je generalno zastupništvo za englesku komapaniju SYTEL za kontakt centre.

 

Pored kontakt centara, značajno je unapredio rad kompanije i doprineo da postanu regionalni lideri u oblasti nagradnih igara, Loyalty programa, video-telemarketinga i dr.

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 11. marta, sa početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 11. marta u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara.

 

ls

 

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Svest da nešto ne znaš je prvi korak ka znanju!
Bendžamin Dizraeli