LIVE STREAM seminara: Kako stvoriti zdravo okruženje: Uspostavite balans privatnog i poslovnog života

U subotu, 18. avgusta, od 10 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Balans privatnog i poslovnog života i zdravo okruženje”.

glavna seminar

Naša slika o sebi obuhvata više različitih uloga koje ostvarujemo na poslu i van njega. Tako će odgovor na pitanje „Ko sam JA?” obuhvatiti našu profesionalnu ulogu (npr. stručnjak za finansijske poslove), kao i naše druge životne uloge (npr. supružnik/emotivni partner, roditelj, prijatelj, sportista, umetnik, ljubitelj prirode...).

Istraživanja potvrđuju da je mnogo razloga zbog kojih je važno sagledati posao kao (samo) jedan od segmenata života pojedinca i razvijati načine koji će podržati dobro balansiranje naših različitih uloga.

Na seminaru ćete saznati:

  • šta se sa nama događa kada jedna od uloga zauzme predominantnu poziciju i da li to ometa ostale segmente našeg identiteta;
  • koje su posledice prenaglašavanja važnosti poslovnog angažovanja po pojedinca, a kakve po organizaciju i društvo u celini;
  • kako se izboriti sa ulogom koja preuzima primat;
  • kako napraviti balans privatnog i poslovnog života;
  • kako formirati zdravo životno okruženje.

Iskustvo profesionalca: dr Natalija Radivojević Banović

predavacDoktor Natalija Radivojević Banović po zanimanju je psiholog. Obrazovanje je stekla na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Desetogodišnje iskustvo u oblasti ljudskih resursa i razvoja potencijala zaposlenih sticala je kako u državnim organima, tako i u privatnom sektoru. Angažovana je kao honorarni konsultant i predavač iz oblasti „mekih” veština u različitim programima i edukativnim centrima. Veruje u snagu pojedinca i posvećena je kontinuiranom usavršavanju iz oblasti osnaživanja ljudskih potencijala kroz brojne obuke i programe stručnog usavršavanja.

 

Gde i kada? 

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun) 18. juna, s početkom u 10 časova​.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 18. avgusta u 10:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

 

ls

 

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije dovoljno sticati znanje, vec ga treba i upotrebljavati.
Ciceron