LIVE STREAM seminara: Kreativni izvor zarade – kroz 3D modelovanje

U subotu, 23. juna, od 11 časova pridružite nam se na besplatnom seminaru „Kreativni izvor zarade – kroz 3D modelovanje”.

sl1

3D modelovanje predstavlja nezamenljivu stavku kada je reč o video-igricama, mašinskoj industriji, filmskoj industriji i arhitekturi. Imaćete priliku da čujete savete koji vas mogu dovesti do mesečne zarade od nekoliko hiljada evra, kao i greške koje treba da izbegnete na početku. Saznaćete mnogo toga o samom procesu 3D modelovanja i čuti savete koji dovode do impresivnog proizvoda. 

Prisustvujte seminaru, podstaknite kreativnost i uđite u svet 3D modelovanja. Ukoliko mislite da ste kreativni, pružite sebi šansu.

Na seminaru ćete saznati i:

  • odakle da počnete,
  • u kojim su sve poljima zastupljeni 3D modeli, 
  • koja su softverska rešenja potrebna, 
  • kako da zaradite modelovanjem

i još mnogo toga.

Iskustvo profesionalca: Marko Kovačević

mkMarko Kovačević je student Visoke škole za strukovne studije ITS. Duže vreme se bavi 3D modelingom i ujedno njihovim plasiranjem na tržiste. Iza sebe ima iskustvo u oblasti CAD-a (kompjuterskog projektovanja) i 3D modelinga u raznim poljima industrije. Trenutno studira i usavršava se u poljima vizuelizacije modela. Iza sebe ima nekoliko projekata, od kojih će poslednji na kom trenutno radi, po njegovim rečima, biti odskočna daska u njegovoj karijeri. Spreman je da motiviše druge i pokušaće da svoje znanje iz ovih oblasti prenese ovim seminarom.

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun) 23. juna, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 23. juna u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

 

ls

 

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Radije bih zabavljao ljude i nadao se da su naučili nešto , nego podučavao ljude i nadao se da se zabavljaju.
Volt Dizni