LIVE STREAM seminara: Lepo mi je u svojoj koži

U subotu, 3. februara, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Lepo mi je u svojoj koži”.

sl1

Na seminaru na temu „Lepo mi je u svojoj koži” razgovaraćete o stvarnom otkrivanju svog identiteta, potreba i potencijala. Doći ćete do odgovora na to u kojem pravcu je najbolje da se razvijate lično i profesionalno, kako da prebrodite prepreke ako na njih naiđete i kako da savladate stres. Takođe, naučićete kako da razumete druge na najbolji način i kako je najbolje da komunicirate a da se osećate zadovoljno i ispunjeno. 

Na seminaru ćete saznati i:

  • kako da se osećate dobro sami sa sobom
  • kako da se osećate dobro u odnosu na druge ljude oko sebe

i još mnogo toga.

Iskustvo profesionalca: Milica Stojiljković

milicaOsnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je”, savetnik za lični i poslovni razvoj i komunikacije. Radi sa odraslima, mladima i decom. Svi programi koje kreira i realizuje nastali su iz znanja i iskustva koje je stekla tokom 15 godina poslovne karijere u vodećim kompanijama u Srbiji, više od 100 treninga poslovnih i komunikacijskih veština koje je održala, 10 godina praktikovanja i proučavanja veština ličnog razvoja, iskustva kao majke, rada sa decom i odraslima.

Autor je programa „Lepo mi je”, koji uključuje kombinovane tehnike ličnog razvoja, prevazilaženja prepreka i uspešne komunikacije, u okviru kog mladi, žene, sportisti i svi koji to žele stiču veštine koje im pomažu da budu najbolja verzija sebe. Autor projekata „Lepo mi je, jer tako želim”, u kojem poznati ostvareni ljudi drže motivaciona predavanja na različite životne teme, i „Kulturan svet”, u kojem se životne teme obrađuju iz ugla filozofije, umetnosti, psihologije i drugih oblasti kulture. Autor sajta www.lepomije.rs.

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun) 3. februara, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje seminara. U subotu, 3. februara u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu seminara.

 

ls

 

Napomena: Molimo vas da omogućite Flash Player na vašem pretraživaču.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Radije bih zabavljao ljude i nadao se da su naučili nešto , nego podučavao ljude i nadao se da se zabavljaju.
Volt Dizni