LIVE STREAM seminara u Sarajevu: Prednosti korištenja Mikrotik uređaja i osnove umrežavanja

U subotu, 1. septembra, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Prednosti korištenja Mikrotik uređaja i osnove umrežavanja”.

ls 

Osnova infrastrukture računaraskog sistema su mreže računara. Savladati osnove umrežavanja računara obaveza je svakog IT administratora. Mikrotik je latvijski proizvođač mrežne opreme, čiji ruteri su veoma popularni za akademsku zajednicu zbog vrlo povoljne nabavne cijene i brojnih mogućnosti samog uređaja. Mikrotik mrežni uređaji imaju veliku primjenu kako u akademskim, tako i u poslovnim mrežama.

Na seminaru ćete imati priliku da saznate:

  • o osnovama umrežavanja;
  • Mikrotik: Hardware i RouterOS;
  • koje su prednosti korištenja Mikrotik rutera;
  • primjere iz prakse.

Iskustvo profesionalca: Emir Bubalo

emir bubaloEmir Bubalo je završio Elektrotehnički fakultet u Sarajevu 2008. godine, smjer Telekomunikacije. Deset godina radi kao mrežni inženjer. Radio je za nacionalni internet service provider (ISP) „Softnet” i dalje svoje iskustvo sticao u Zavodu za informatiku i statistiku KS kao stručni savjetnik mrežni inženjer. Ima iskustva u radu sa različitim mrežnim vendorima kao što su Cisco, Ubiquiti, Juniper, HP, Allied Telesis. Osim toga, certificirani je mrežni inženjer za Mikrotik mrežnu opremu i posjeduje MTCNA i MTCRE certifikate.

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo1. septembra, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obaviješteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 1. septembra u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

 

ls

 

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije dovoljno sticati znanje, vec ga treba i upotrebljavati.
Ciceron