LIVE STREAM seminara: Primeri dobre i loše prakse izrade veb-sajta

U subotu, 24. avgusta, od 11 časova pridružite nam se na besplatnom seminaru Primeri dobre i loše prakse izrade veb-sajta.

ls

Globalizacija, razvoj interneta i telekomunikacija uticali su na privredu svuda u svetu. Prisustvo na internetu danas je postalo jedan od presudnih faktora uspeha na tržištu, bez obzira na veličinu kompanije ili delatnost kojom se bavi. Investirajući u veb-sajt, više niste ograničeni na svoj grad ili zemlju – vaša firma lako i brzo postaje dostupna svima na svetu. Veb-sajt je ogledalo firme i može mu pristupiti svako ko ima internet, bez obzira na udaljenost, radno vreme ili broj posetilaca.

Dobar veb-sajt je onaj koji vaši kupci lako pronalaze na internetu i koji komunicira sa njima. Veb-sajt štedi vaše vreme, jer ostvaruje kontakte sa kupcima po ceo dan i noć, omogućavajući vam da se posvetite drugim važnijim poslovima.

Na ovom seminaru ćete imati prilike da čujete sugestije iz preko 30 studija slučaja pozitivnih i negativnih primera izrade veb-sajta. 

Iskustvo profesionalaca: Dragan Varagić 

DVDragan Varagić je strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja, bloger, profesionalni predavač i bavi se savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene interneta. U internet poslovanju je od 1998. godine. Vlasnik je bloga www.draganvaragic.com, video-servisa Predavanja.draganvaragic.com, servisa za onlajn-distribuciju saopštenja PRobjave.com, osnivač projekta www.bloggersnetwork.org.rs, partner na projektu jednogodišnjih studija neformalnog obrazovanja Internet akademije. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz e-poslovanja Međunarodne poslediplomske škole za inženjerstvo i menadžment, FTN, Novi Sad.

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 24. avgusta, s početkom u 11 časova​. 

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 24. avgusta u 11 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

livestream

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Ne zaboravite: suština upravljanja vremenom nije u tome da radite više, nego da ostvarujete vama najbitnije i budete srećni.
Anonimni autor