LIVE STREAM seminara: Šta je CRM softver?

U subotu, 28. aprila, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Šta je CRM softver?”.

sl1

CRM (Customer relationship management) ili sistem za upravljanje klijentima omogućava izradu baze kontakata, kao i da na jednom mestu u svakom trenutku imamo poslovne kontakte sa svim podacima koji su u vezi sa saradnjom.

Prednost korišćenja sistema za upravljanje klijentima, pored vidne organizovanosti podataka, jeste to što uvek raspolažemo relevantnim podacima u vezi sa saradnjom sa određenim klijentom, bez obzira na to kakvog je ona intenziteta.

Na seminaru ćete imati priliku da saznate:

  • šta je CRM (Customer relationship management) softver;
  • kako je povezan sa drugim informacionim sistemima kod korisnika;
  • koje su mogućnosti njegove primene (po industrijama);
  • zbog čega je važno koristiti CRM;
  • kako odabrati adekvatno rešenje.

Iskustvo profesionalca: Miloš Živanović

milosMiloš Živanović je konsultant fokusiran na digitalnu transformaciju, kompleksna softverska rešenja, Cloud tehnologije i njihovu primenu u javnim institucijama i privredi.

Ima više od devet godina iskustva u IT industriji i predstavljanju tržišnih lidera (Comtrade, Gigatron, Saga, Koving). Osnovao je sopstvenu konsultantsku kompaniju CoReMa Consulting i pomaže kompanijama da upotrebom novih IT tehnologija ostvare prednost nad konkurencijom.

Od 2017. sa NetCastom edukuje tržište o benefitima CRM softvera.

Gde i kada

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 28. aprila, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 28. aprila u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

 

ls

 

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Hiljasu puta je bolje imati zdrav razum bez obrazovanja, nego obrazovanje bez zdraog razuma.
Robert Grin Ingersol