BESPLATAN SEMINAR: Storytelling – najefikasnija metoda u advertajzingu

U subotu, 8. aprila, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „Storytelling – najefikasnija metoda u advertajzingu”.

vf

Brendovi u 21. veku moraju pričati priče. Nije više stvar u novcu koji se ulaže u kampanju, u vremenu zakupljanom u medijima, u agresivnosti reklamne poruke. Ljudi više ne kupuju proizvode, oni kupuju priče koje iza tih proizvoda stoje. Marketing stručnjaci budućnosti prepoznaju značaj originalne priče o brendu i grade je kroz sve dostupne kanale. To stvaranje priče nazivamo Storytelling. Ovu veštinu poznavali su ne samo najveći marketing stručnjaci, već i najveći vladari i biznismeni u istoriji. Danas, bez dobrog storytellinga, svaka marketinška kampanja osuđena je na neuspeh.

Na seminaru ćete saznati:

  • Zašto je storytelling najvažniji trik u advertajzingu? 
  • Da li je storytelling primenjiv na sve brendove i kampanje? 
  • Šta je to dobra priča i kako vladati veštinom storytellinga?

Uz primere dobro ispričanih priča čuvenih brendova, uđite u svet u kome reklama postaje umetnost, a brendovi uspostavljaju emotivnu vezu sa potrošačima.

Iskustvo profesionalca: Tijana Pantelić

vfTijana Pantelić je po obrazovanju diplomirani novinar-komunikolog. Nakon nekoliko godina provedenih u medijskim vodama (TV, print, radio, web), usled niza krajnje neobičnih događaja, našla se u dinamičnom svetu advertajzinga. Trenutno uživa u svakodnevnim izazovima industrije, na poziciji Account Manager-a u kreativnoj agenciji Domino Communications, radeći na strategijama, kampanjama i izgradnji brendova za klijente poput: Johnson&Johnson, Delhaize Group, CBRE, Honda Motors, Soko Štark, Atlantic Group, Shikun&Binui Group, AFI Europe… Inspiraciju pronalazi u svemu što prelazi granicu svakodnevice. Tada zakoračuje u svet mašte, gde se rađaju najbolje ideje.

 Ko može da se prijavi?

Ovo je jedinstvena prilika da dobijete neposredni uvid u to kako se stvaraju brend priče na najprofesionalnijem nivou. Broj mesta je ograničen! Da biste prisustvovali seminaru, požurite i prijavite se na vreme. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 7. aprila, do 12:00 časova. Prijavite se klikom na ovaj link

 

pr

Gde i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 8. aprila, sa početkom u 11 časova. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

 

Za sva dodatna pitanja obratite nam se mejlom: office@razvoj-karijere.com.