LIVE STREAM seminara: Uspešno prezentovanje ideje

U subotu, 27. oktobra, od 10 časova pridružite nam se na besplatnom seminaru „Uspešno prezentovanje ideje”.

ls

Prezentovanje ideja, predloga, proizvoda i usluga je postalo sastavni deo našeg svakodnevnog posla, bez obzira na struku. Postavlja se pitanje koliko smo uspešni u tome? Koliko je naših ideja pronašlo svoj put? Koliko smo ljudi zainteresovali svojim predlozima, rešenjima? Koliko su drugi dobili našu pažnju? Da bi svoju ideju uspešno prezentovali, važno je da se zapitamo: zašto, šta i kako.

Na radionici ćete imati priliku da saznate:

  • koje faze uključuje uspešno prezentovanje ideje,
  • koji je značaj pripreme i koji su ključni koraci pripreme,
  • kako da strukturišete svoju ideju,
  • kako da svoju ideju „oživite” u glavama svoje publike.

Iskustvo profesionalca: Nataša Milijanović Todorović

natasNataša Milijanović Todorović je konsultant, trener i kouč sa više od 10 godina radnog iskustva u oblasti razvoja zaposlenih, usko specijalizovana za razvoj liderskih veština i poslovne komunikacije. Nataša je svoje dugogodišnje iskustvo razvoja zaposlenih svih nivoa sticala radeći u konsultantskim agencijama i velikim internacionalnim kompanijama kao što su Coca-Cola Hellenic CC i Vip mobile. Osnivač je Centra za lični i profesionalni razvoj EVOLVE, koji čini bogata mreža saradnika sa velikim iskustvom iz relevantnih oblasti za ostvarenje ličnih i profesionalnih potencijala.

Sertifikovani je trener programa Situational Leadership II od strane The Ken Blanchard Companies, ISCP kouč i transakcioni analitičar – kouč (ITAA). Završila je modularni trening „Umetnost i nauka koučinga” Eriksonovog internacionalnog koledža, Vankuver, Kanada. Pored navedenog, Nataša se razvija u pravcu transakcionog i psihodramskog psihoterapeuta. Svoje psihoterapijsko iskustvo primenjuje u radu sa zaposlenima kako bi obezbedila individualni pristup svakom zaposlenom i dugoročnije promene.

Gde i kada

Seminar će biti održan 27. oktobra, u prostorijama na četvrtom spratu Palate Beograd – Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, s početkom u 10 časova​.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje predavanja. U subotu, 27. oktobra u 10:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu predavanja.

LS

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovani se razlikuju od neobrazovanih isto kao živi od mrtvih.
Anonimni autor