Budite deo organizacije LINK2job sajma zapošljavanja!

Drage koleginice i kolege,

Centar za razvoj karijere se svakodnevno trudi da u posredovanju između poslodavaca i osoba u potrazi za poslom ode korak dalje.

U skladu sa ovom težnjom, organizujemo i peti LINK2job sajam zapošljavanja, koji će se održati 20. oktobra u banket sali hotela „Jugoslavija” u Beogradu.

link2job

U cilju podizanja ovog događaja na najviši nivo, potrebni su nam odgovorni i ambiciozni volonteri, koji će doprineti organizaciji Sajma realizacijom različitih aktivnosti. Učešće volontera uvek je bilo dragoceno, stoga će svim volonterima biti dodeljen sertifikat.

Ovom prilikom, pozivamo vas da se kroz volontiranje oprobate u ulozi organizatora specijalnih događaja! Vaš doprinos Sajmu može da se ogleda u različitim aktivnostima:

  • kreiranje promotivne strategije i sprovođenje promotivnih aktivnosti,
  • organizacija edukativnog dela Sajma,
  • učestvovanje u samoj organizaciji sajma,   

kao i mnogim drugim.

Takođe, u svakom trenutku možete biti slobodni da predložite sopstvene ideje u vezi sa Sajmom. Sve ideje su dobrodošle i biće razmotrene.

Kako da se prijavite?

Ukoliko želite da steknete vredno radno iskustvo, novo znanje, čvrste kontakte, kao i da naučite koje sve aktivnosti prethode jednom velikom događaju, prijavite se što pre, možda ova prilika čeka baš Vas!

Svi prijavljeni kandidati biće obavešteni do 17.10.2017. da li su prošli selekciju.

 

prijava

 

Više informacija o LINK2job sajmu možete pogledati na: www.link2job.eu.

 

Ne propustite priliku, pridružite nam se!