Diplomirani pravnik, Inženjer arhitekture ili građevine, Inženjer zaštite na radu/zaštite od požara, Inženjer elektrotehnike i Stručni saradnik za prostorno planiranje – Inza

inzaINZA GROUP je regionalna poslovna grupa koju danas čine: INZA Institut za zaštitu od požara i eksplozije Sarajevo, INZA Agencija za zaštitu ljudi i imovine INZA, INZA Lab društvo za laboratorijska ispitivanja, tehničke analize, projektovanje i nadzor, Institut za upravljanje rizicima i naučnoistraživački rad Beograd i Institut za upravljanje rizicima i naučnoistraživački rad Podgorica.

Naša grupacija uspješno posluje više od 48 godina na domaćem, regionalnom i inostranom tržištu. Trenutno zapošljavamo 50-tak visoko obrazovanih stručnih kadrova različitih inženjerskih disciplina i više desetina specijalizovanih tehničara, koji u svom poslovanju koriste najsavremenije metode, opremu i standarde. Naši radnici su naš najvažniji kapital. Za pojačanje našeg tima tražimo odgovorne i dinamične osobe, spremne na učenje, usavršavanje i zahtjevne izazove.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za poslove:

Prijava:

  • Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na: info@inzagroup.eu.

  • U subjectu mejla naglasiti: Naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i ITEP)

  • Krajnji rok za prijavu je: 28 .12 .2018.

  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije dovoljno sticati znanje, vec ga treba i upotrebljavati.
Ciceron