Emitovanje seminara: Kako ispričati svoju priču tako da se dopadnete poslodavcu?

U subotu, 13. januara, u organizaciji Centra za razvoj karijere, biće emitovan snimak seminara „Kako ispričati svoju priču tako da se dopadnete poslodavcu?”, a predavač će biti Miloš Tomanović.

sl1

U savremenom svetu poslovanja kratko je vreme koje nam poslodavci nude da predstavimo sebe. Nekada se meri minutima. Šta onda reći ili učiniti da biste bili izabrani među stotinama drugih kandidata? Za dobar nastup potrebni su priprema, prirodnost i nekoliko jednostavnih veština. Ovaj seminar namenjen je svima koji se spremaju da konkurišu za posao i žele da povećaju svoje mogućnosti i verovatnoću da će biti izabrani. 

Na seminaru ćete saznati:

 • Kako poslodavci biraju kandidate?
 • Priprema za razgovor i predstavljanje
 • Telefonski intervju – 5 minuta za dobar utisak 
 • Prvi razgovor, nastup i ponašanje
 • Značaj razumevanja opisa posla 
 • Odnos slušanja i govora u toku prijemnog razgovora
 • Stvaranje pozitivnog utiska 
 • Umeće praćenja i parafraziranje
 • Predstavljanje i opis realnih iskustvenih situacija  
 • Značaj loših iskustava 
 • Asertivnost, zašto je važna?
 • Uticaj emocije na razgovor 
 • Postavljanje pitanja

Iskustvo profesionalca: Miloš Tomanović

milosMiloš Tomanović je početna poslovna iskustva stekao kao samostalni preduzetnik. Počev od 1993. godine, svoje znanje i iskustvo stiče u inostranstvu, pre svega u Pragu (Češka Republika), a kasnije i Sankt Peterburgu (Ruska Federacija). Tokom 1999. pridružuje se IDM-u, jednoj od najvećih evropskih marketing agencija u oblasti prodaje i direktnog marketinga za sektor prodaje i oblasti pozicioniranja i brendiranja. Tri godine kasnije postaje partner i direktor za Nove poslove (New Busines Director) i najpre postavlja mrežu novih kancelarija u zemljama bivše SFRJ, a zatim 2004. odlazi u Rusiju, gde kao CEO vodi i razvija postojeću kancelariju i postaje zadužen za teritoriju cele Ruske Federacije. Do kraja 2009. godine zadržava se na mestu partnera u firmi IDM International i člana savetodavnog odbora za razvoj poslovanja u centralnoj i istočnoj Evropi. Od 2010. se bavi isključivo konsultantskim radom u okviru Omega Consulting Teama. Pomaže kompanijama da unaprede poslovanje i naprave željenu organizacionu klimu, kojom se postižu vrhunski rezultati, i obučava menadžere da rukovode na nivou najboljih rukovodilaca i lidera. Miloš je danas specijalista za stvaranje i rukovođenje usklađenih, efikasnih timova, uspostavljanje funkcionalne organizacione strukture, jasne sistematizacije rada, razvoj talenata, kao i razvoj menadžerskih i liderskih veština. Tražeći put do formule motivacije, Miloš dobija 2016. i priznanje da kao prvi sertifikovani instruktor po Inspire metodologiji bude zadužen za sertifikaciju i obuku u regionu jugositočne Evrope. Inspire, kao menadžerski alat koji otkriva kompetencije i predviđa ponašanje zaposlenih, ima rešenje kako motivisati timove i pojedince. Uz Inspire Miloš daje najbolji uvid kakva je usklađenost kompetencija osobe sa zahtevima radnog mesta i kako stvoriti zadovoljne, angažovane zaposlene.  

Praćenje online, putem live streama

Snimak seminara možete pratiti u subotu, 13. januara u 11:00 časova, klikom na link.

 

ls

 

Napomena: Molimo vas da omogućite Flash Player na vašem pretraživaču.

DOGAĐAJI

Citat dana

Lepo je misliti, još lepše znati, a najlepše je promatrati.
Johan Volfgang Gete