EMITOVANJE SEMINARA: Korporativno lobiranje – win-win strategija

U subotu, 23. septembra, u organizaciji Centra za razvoj karijere, biće emitovan snimak seminara „Korporativno lobiranje – win-win strategija”, a predavač će biti Miroslav Mitrović.

sl1

Savremeno poslovno okruženje često je poprište sukobljenih poslovnih interesa. Da bi bila uspešna, kompanija mora neprekidno da prati i analizira dešavanja i trendove u svom poslovnom i zakonodavnom okruženju. Proaktivan odnos prema mogućim promenama kroz strategijski pristup korporativnom lobiranju jedan je od preduslova uspešne kompanije. Dakle, pred savremene kompanije postavljen je imperativ postizanja potpunog uspeha u zastupanju korporativnih interesa, tačnije ostvarivanje win-win rezultata primenjene lobističke strategije. Da li je ovo u potpunosti i uvek ostvarivo?

Na seminaru ćete saznati:

  • kako prepoznati cilj i organizovati lobistički nastup kompanije
  • kako izvršiti planiranje, projektovanje, vođenje i procenu rezultata uspešnosti lobističke kampanje
  • kako definisati komunikacijske strategije prema svim ciljnim javnostima
  • kako postići win-win rezultate lobiranja.

Iskustvo prodavača: Miroslav Mitrović

mmDr Miroslav Mitrović iza sebe ima višegodišnje naučno i praktično iskustvo sticano u Srbiji i inostranstvu. Magistrirao je odnose sa javnošću na FON-u, a doktorirao interesno pregovaranje na FB Beogradskog univerziteta. Praktično iskustvo u kreiranju promotivnih strategija i razvoju interesnih komunikacija stekao je u radu na projektima sa mnogobrojnim institucijama, kompanijama, lokalnim samoupravama, malim i srednjim preduzećima i organizacijama iz nevladinog sektora. Autor je više naučno-istraživačkih radova na temu pregovaranja i zastupanja interesa, objavljivanih na domaćim i inostranim naučnim konferencijama i časopisima. Autor je dve stručne monografije, Osnove lobiranja i Strateško lobiranje, od kojih je druga u prevodu na engleski jezik objavljena i u Nemačkoj.

Kako pratiti seminar?

Snimak seminara možete pratiti u subotu, 23. septembra u 11:00 časova, klikom na link.

 

ls

 

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem maila: office@razvoj-karijere.com.