Kako povećati profit pomoću društvenih mreža?

U subotu, 05. maja sa početkom u 10:00, imaćete priliku da naučite kako uspešne kompanije šire popularnost i povećavaju profit pomoću društvenih mreža!


Kompanije na društvenim mrežama (FB, TW, YT...)

Društvena mreža je najučestaliji način komuniciranja u 21. veku. Jedan od trenutno najpopularnijih aspekata promocije na Internetu tiče se društvenih mreža i korporativnog prisustva na njima. Putem društvenih mreža, lakše promovišete svoje proizvode ili usluge, i uz minimalna ulaganja koja se tiču vremena možete osvojiti nova tržišta.

 

Iskustvo profesionalaca


Predavač na subotnjem seminaru je Jasna Kamatović, marketing i PR menadžer.  Poslednjih godina profesionalno se usavršavala u oblastima poslovne primene Interneta, elektronskog poslovanja, trgovine i komunikacija u IT kompaniji “POSITIVE” gde je stekla petogodišnje iskustvo. Autor i urednik sajta koji je 2009. godine ušao u Top 50 sajtova u Srbiji po časopisu PC Press u kategoriji Tehnologija. Takođe je idejni tvorac, urednik i jedan od autora kompanijskog bloga Pozitiva kao i kreator i urednik web strana koje se bave specifičnim IT potrebama žena: Ženski IT kutak. Jasna je nekoliko puta bila predavač na subotnjim seminarima. Bogato predavačko iskustvo i oduševljenje učesnika na njenim seminarima vam garantuju da ćete naučiti korisne stvari u prijatnoj atmosferi.

 

Ko može da se prijavi?

Kako je interesovanje za seminar veliko, zbog ograničenosti mesta potrebno je da potvrdite svoje prisustvo slanjem prijave. Krajnji rok za prijave: petak, 04.05.2012. do 17h.
PRIJAVI SE!

Seminar možete pratiti i online, putem video streaming-a. U subotu 10:00, logovanjem na Distance Learning platformi, na vašoj ličnoj strani pokrećete video stream klikom na link "Kompanije na društvenim mrežama (FB, TW, YT...)". Za praćenje seminara putem video stream-a nije potrebno prijavljivanje.

 

Gde i kada?


Seminar će se održati 05.05.2012. u prostorijama LINK group-a, ul. Cara Dušana 34, Zemun sa početkom u 10h.
Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu: office@razvoj-karijere.com

Očekujemo vas.

DOGAĐAJI

Citat dana

Svest da nešto ne znaš je prvi korak ka znanju!
Bendžamin Dizraeli