NAGRADNI KONKURS: Uključi se u trku za dragoceni paket nagrada i priliku da pokreneš svoj društveni biznis!

Budući mladi preduzetnici iz Srbije će treću godinu zaredom imati priliku da prijave svoje biznis ideje na Social Impact Award, jedno od najprestižnijih takmičenja na temu društvenog preduzetništva.

vi

Ukoliko već neko vreme čekaš poslednji vetar u leđa koja će te naterati u preduzetničke vode ili si u potrazi za dovoljno dobrom idejom za pokretanje sopstvenog biznisa, onda je Social Impact Award (SIA) prilika krojena po tvojim potrebama.

ŠTA JE SIA?

SIA program predstavlja takmičenje mladih u društvenom preduzetništvu, koje se sprovodi u 18 zemalja širom sveta. Udruženje Razlivalište je već treći put u nizu odgovorno za sprovođenje ovog programa u Srbiji. Pobednici prethodnih takmičenja danas predstavljaju pionire ovog polja u Srbiji, blistave primere upotrebe biznis modela u rešavanju društvenih problema. Više o njihovim postignućima dostupno je na stranici projekta.

O KONKURSU

Konkurs za prijavu takmičarskih biznis modela za 2017. godinu je uveliko otvoren i biće aktivan sve do 31. maja za sve zainteresovane uzrasta od 14 do 30 godina. Prijavljene ideje će ući u proces selekcije, a odabranih 10 finalista učestvovaće u tromesečnom periodu inkubacije – intenzivnom programu razvoja biznis modela kroz radionice sa relevantnim stručnjacima, mentorsku podršku, pripremu promotivnog video materijala i brojne druge aktivnosti.

Članovi stručnog žirija pratiće razvoj ovih ideja i, na osnovu tri kriterijuma – društvenog uticaja, inovativnosti i izvodljivosti ideje, izabraće tri pobednička biznis modela, koji će biti nagrađeni SIA 2017 nagradom. Nagrada se sastoji od 1.500€ početnog kapitala, besplatnog učešća na međunarodnoj SIA konferenciju u Beogradu i dalje mentorske podrške. Pored toga, jedna od preostalih sedam ideja će na osnovu onlajn glasanja zajednice biti proglašena za četvrtog pobednika i dobiti priliku da učestvuje na međunarodnoj SIA konferenciji.

Preostali uslovi konkursa i detaljna uputstva za apliciranje sažeta su i dostupna u SIA Vodiču za apliciranje, dok je prijavu moguće popuniti na sledećem linku. Tim Razlivališta otvara vrata tokom 24. i 25. maja za sve zainteresovane mlade ljude kojima su potrebne dodatne informacije i saveti u vezi sa konkursom. Više informacija dostupno je na sledećem linku.

Najbolji trenutak za promenu je sada – pošalji prijavu i PREPUSTI SE SIA TALASU!