Nastavnik geografije, nastavnik engleskog, nastavnik biologije, nastavnik fizičkog vaspitanja, nastavnik hemije, nastavnik matematike, nastavnik računarstva i informatike, nastavnik nemačkog jezika i nastavnik srpskog jezika – Savremena gimnazija

sgSavremena gimnazija je novootvorena srednja škola, koncipirana kao mesto na kome učenici na moderan način saznaju svet oko sebe.

Savremena u svakom smislu, inspirativna je sredina za ambiciozne mlade ljude koji teže postizanju visokih akademskih ciljeva.

Primenom kreativne metodike nastave, uz svakodnevnu upotrebu tehnologije u učionici, kod svojih učenika razvija kritičko mišljenje, ohrabruje nove ideje i podržava razvoj ne samo znanja već i veština. 

Timu Savremene gimnazije su potrebni profesori koji su pedagoška elita i koji svojim dobrim primerom odnosa prema radu, odgovornošću prema obavezama, moralnim kodeksom i akademskom aspiracijom predstavljaju uzor učenicima.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za pozicije:

Prijava:

  • Svoj CV pošaljite na: posao@savremena-gimnazija.edu.rs.
  • U subjectu mejla naglasiti: Naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, FSU i ITS). 
  • Krajnji rok za prijavu je: 21. 5. 2019.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mislim da bi trebalo da svi idu na koledži i steknu diplomu, a onda da provedu šest meseci radeći kao barmen i šest meseci kao vozač taksija. Tek onda bi stvarno bili obrazovani.
Al Mekgvajer