Dve nove pozicije u kompaniji M&I Systems, Co.

Kompanija M&I Systems, Co. osnovana 1991. godine u Novom Sadu, a danas je jedna od vodećih grupacija u Srbiji i regionu u oblasti konsultantskih usluga i primeni informacionih tehnologija u poslovne svrhe.

Postali su ključni partner svim uspešnim organizacijama koje žele da uz napredna softverska rešenja unaprede i optimizuju svoje poslovanje, standardizuju procedure, racionalizaciju troškove, osiguraju profit i obezbede konkurentsku prednost na tržištu.
Dve decenije uspešnog poslovanja obeležio je rad na razvoju sopstvenih ERP softverskih sistema, sistema poslovne inteligencije, pružanje usluga uređenja poslovnih procesa, optimizacije i performance managementa, konsultantske usluge implementacije SAP rešenja, sistem integracija, usluge  outsourcinga, univerzitetskog softvera.

Do sada je implementirano više od 30 različitih rešenja u preko 20 industrija i 200 kompanija širom regiona Jugoistočne Evrope.
M&I Systems, Co. je deo M&I Group koju čine M&I Systems, Co. Novi Sad i Beograd i M&I Systems Banja Luka, u kojoj je zaposleno više od 100 ljudi različitih profila.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurs za poziciju:logo

Prijava:

  • Svoj CV i motivaciono pismo pošaljite na: karijera@mi-system.co.rs.
  • U subjectu mejla naglasiti: Naziv pozicije.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor