Održan seminar: Krizne komunikacije

U organizaciji Društva Srbije za odnose sa javnošću i Centra za razvoj karijere, u subotu, 6. aprila, održan je seminar "Krizne komunikacije". Predavač je bila Aleksandra Hristov, međunarodno sertifikovani konsultant. Učesnici seminara imali su priliku da saznaju šta su krize i kako nastaju, koliko ljudski faktor utiče na nastanak kriza, da li se za krize možemo pripremiti, i još mnogo toga. Tokom pauze, RedBull je obazbedio osveženje svim prisutnima.

Materijale sa seminara možete preuzeti klikom na LINK.

heder

Neki od utisaka seminara:

Dopala su mi se izražena retorika i stručnost predavača, dobra pripremljenost za predavanje u zadatoj oblasti. Naročito bih naglasio da do sada nije bilo slučaja u našoj zemlji da osobe ženskog pola poseduju takvu stručnost u oblasti teme koja je danas bila na predavanju.
Dragan Šarac, polaznik ITAcademy

Seminar je bio jako zanimljiv, potvrdila sam i dopunila svoje stavove u vezi sa nastankom kriza i načinom izlaska iz nje, predavač je to predstavio na veoma profesionalan, jasan i vrlo precizan način. Volela bih da prisustvujem još nekim seminarima Aleksandre Hristov, ukoliko bude prilike za to.
Tatjana Kovačević, polaznica BusinessAcademy

Dopao mi se način predavanja, pre svega aktuelnost datih primera. Predavač izuzetan! Iako sam seminar pratila online, zbog izuzetno prijatne atmosfere, imala sam utisak da sam tamo. Zaista JAKO DOBRO predavanje!
Sanja Stanković, polaznica BusinessAcademy

Dopalo mi se to što su svi učestvovali u predavanju, dakle, interaktivnost na visokom nivou. To je zasluga, pre svega, samog predavača, ali i dokaz da su prisutni izuzetno zainteresovani i motivisani da se uključe i iznesu svoje stavove i iskustva.
Milica Slijepčević, učesnica seminara

Svaki segment krizne komunikacije je bio pokriven, izanaliziran i obrađen na najbolji način. Preporuke i pravila - kratki i upečatljivi.
Nataša Kalember, učesnica seminara

Sve mi se dopalo i veoma je detaljno i temeljno prezentirano, za svaku pohvalu.
Anđelko Stijović, polaznik ITAcademy

Stručnost predavača. Sjajan pristup učesnicima seminara. Odlične teme.
Iva Vuksanović, učesnica seminara

DOGAĐAJI

Citat dana

Da su Rimljani bili prinuđeni da uče latinski, nikada ne bi našli vreme da osvoje svet.
Hajnrih Hajne