Održan seminar: Značaj i evolucija PR trendova

U subotu, 25. januara, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održan je seminar na temu Značaj i evolucija PR trendova. Predavač je bio gospodin David Dowse. Nadamo se da ste uživali prateći ovaj seminar, kao i da vam je doneo nova znanja koja će vam koristiti u daljem usavršavanju, kako na ličnom tako i na profesionalnom planu.

Materijale sa seminara možete preuzeti na linku u nastavku:

slika

Neki od utisaka sa seminara:

Predavanje mi je pomoglo da sistematizujem znanja koja sam već posedovao.
Nikola Filipović, polaznik BusinessAcademy

Na seminaru sam naučio razliku između pozitivnog i negativnog PR-a, značaj oglašavanja i PR-a u cilju građenja/rušenja reputacije kompanije, kao i mnoge druge primere. Najviše mi se dopalo iskustvo predavača iz raznih oblasti industrije i javnog sektora, kao i način na koji je vodio prezentaciju sa veoma mnogo primera iz prethodnih decenija, kao i aktuelnih primera širom sveta u današnje vreme.
Nenad Radovanović, učesnik seminara

Naučila sam šta odnosi sa javnošću jesu, bolje rečno obnovila. Ipak, to nije na odmet stalno ponavljati ljudima koji se bave ovim poslom. Hvala na dobrom predavanju! Jako mi se dopao osvrt u prošlost. Čovek ne može znati gde ide, ako ne zna odakle je došao. Tako i pravi PR menadžeri trebaju znati kako je sve počelo. Odličan predavač.
Nevena, učesnica seminara

Na seminaru mi se najviše dopalo izlaganje David Dowsea kada je pokušao da predoči način rada. Vrlo poučno izlaganje koje će nas podstaknuti za dalji razvoj karijere.
Vedran Sučić, polaznik ITAcademy

DOGAĐAJI

Citat dana

Da su Rimljani bili prinuđeni da uče latinski, nikada ne bi našli vreme da osvoje svet.
Hajnrih Hajne