Orion telekom - posao za 9 polaznika


ORION TELEKOM je drugi operater fiksne telefonije u Srbiji koji nudi usluge Interneta, fiksne telefonije i IP televizije fizičkim i poslovnim korisnicima. Kompanija je fokusirana na akvizicije, integraciju i razvoj alternativnih telekomunikacionih resursa sa ciljem da isporuči najkvalitetnije servise fiksne telefonije i Internet konekcije za privatne i poslovne korisnike a razvijeni regionalni centri Orion telekoma se nalaze u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Predstavljamo vam konkurs koji je dostupan samo za polaznike ITAcademy, BusinessAcademy i ITS-a, zbog čega možete biti sigurni da će vas devetoro već od sledeće nedelje imati posao na poziciji:

Klikom na naziv radnog mesta pogledajte detaljan opis posla.

Kandidati ne moraju posedovati prethodno radno iskustvo. Konkurs traje samo tri dana - CV šaljete do nedelje, 15. jula a kompanija Orion telekom vam ovom prilikom omogućava:
  »  Ugovor preko omladinske zadruge
  »  Zarada po učinku uz fiksni deo
  »  Rad na terenu
 Pozivamo sve zainteresovane kandidate da se jave na oglas.

PRIJAVA:

  • Radne biografije možete slati na office@razvoj-karijere.com
  • U subjectu maila naglasiti: Orion telekom - Saradnik D2D prodaje
  • Krajnji rok za prijavu je nedelja, 15.07.2012.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani.


Besplatno i brzo do profesionalnog CV-a

Ukoliko vam je potrebna konsultacija povodom izrade vaše radne biografije (CV-a), slobodno nas kontaktirajte. Centar za razvoj karijere je polaznicima omogućio specijalnu pogodnost - besplatno kreiranje profesionalne radne biografije u PDF formatu.
Na vašoj DLS platformi, sa leve strane, u Dashboardu se nalazi opcija CV. Klikom na link Vaša radna biografija (CV) pristupate sistemu za izradu CV-a koji će podatke o vašem dosadašnjem obrazovanju, radnom iskustvu i talentima organizovati u profesionalan dokument koji će svakom poslodavcu zapasti za oko i ostaviti pozitivan prvi utisak umesto vas.Srećno!

DOGAĐAJI

Citat dana

Radije bih zabavljao ljude i nadao se da su naučili nešto , nego podučavao ljude i nadao se da se zabavljaju.
Volt Dizni