Poslovođa/ Menadžer prodaje (Pančevo), Poslovođa/ Menadžer prodaje (Čačak) i Blagajnik/Operater (Batajnica) – Soccer

soccerSportske kladionice SOCCER su jedan od lidera u konkurenciji onih koji u Srbiji priređuju sportske igre na sreću. Više od 1000 zaposlenih i više od 160 uplatnih mesta širom Srbije potvrda su dugogodišnjeg uspešnog poslovanja.

Uplatna mesta SOCCER kladionice, s brendiranim obeležjima, odišu prijatnim i modernim ambijentima. Korektan odnos zaposlenih, a pre svega zagarantovana i brza isplata su ono što ljubitelji sporta i zabave cene, zbog čega su nam verni svih ovih godina. To je naša najbolja preporuka i motiv da budemo još bolji! Ponuda kladionice uključuje klađenje na više od stotinu igara, kao i usluge klađenja uživo na veliki broj fudbalskih utakmica nacionalnog šampionata kao i mečeva u zemljama širom Evrope i sveta. Osim fudbala u ponudi su i košarka, tenis, kao i mnogi drugi sportovi.

Sa ponosom predstavljamo internet klađenje na sajtu www.soccerbet.rs koje takođe obuhvata uživo klađenje kao i On line kazino. U našim poslovnicama zastupljeni su i slot aparati kao i elektronski rulet koji zadovoljavaju potrebe klijenata u oblasti igara na sreću. Sadržaj, informacije o promeni kvota, ponude u fudbalu i ostalim sportovim, informacije o klađenju uživo, osim na ulatnim mestima kao i na web sajtu, igračima su na raspolaganju i putem teletext-a na TV kanalima (PRVA, Sport Klub).

Sve pomenuto i niz drugih informacija, igračima daruje i Sportski magazin SOCCER, koji izlazi utorkom i petkom u izdanju Phuket d.o.o Beograd. Visoki profesionalizam sportske kladionice Soccer ispoljavaju i u saradnji sa organizatorima sportskih takmičenja i sportskim klubovima. Za 15 godina postojanja sportske kladionice SOCCER učestovavale su u brojnim humanitarnim akcijama. Takođe, SOCCER je znan i kao sponzor mnogih srpskih klubova i sportista pojedinaca.

Ovom prilikom prosledili su nam konkurse za pozicije:

Prijava:

  • Svoj CV pošaljite na: hr@soccerbet.rs.
  • U subjectu mejla naglasiti: Naziv pozicije i naziv škole (ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, FSU i ITS).
  • Krajnji rok za prijavu je: 13. 6 .2018.
  • Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.

DOGAĐAJI

Citat dana

Čovek ne bi u potpunosti uživao u lepoti i bogatstvu svog znanja kad u njegovu sticanju ne bi trebalo prevladati neke poteškoće.