Praksa u kompaniji Softmetrix

Drage koleginice i kolege,

Obaveštavamo Vas da jedna od najperspektivnijih kompanija u IT sektoru, kompanija Softmetrix, nakon jedne uspešno održane prakse, ponovo nudi sertifikovanim ITAcademy polaznicima praksu u sledećim oblastima:
  • Java Development 

  • PHP Development

Kompanija Softmetrix od 2014. godine uspešno se bavi razvijanjem programa za kompanije sa američkog tržišta i pružanjem podrške u domenu različitih programskih jezika. Njihov tim programera je sastavljen od iskusnih stručnjaka koji nesebično dele svoje znanje sa mladim kolegama, a na taj način šire i jačaju svoj tim iz godine u godinu. Kompanija Softmetrix nudi širok spektar digitalnih usluga i razvojnih rešenja u sledećim domenima: Software Development, Web Development, Mobile Development, E-Commerce, WordPress Development, Content Management & Support.

softmetrix-1.png

Kompanija Softmetrix je već imala priliku da sertifikovanim polaznicima ITAcademy omogući primenu stečenih znanja i veština na praksi, kojom su naši polaznici izuzetno zadovoljni i koja predstavlja bitan korak u nastavku njihovih karijera u IT sektoru.

Praksa će trajati 2 meseca, sa početkom od 1. marta 2019. godine, i održavaće se svakog radnog dana u trajanju od 4 časa, u dve smene, pre podne i po podne, na adresi Miće Popovića 14a u Beogradu. Jedini uslov za konkurisanje jeste posedovanje sertifikata ITAcademy o završenom programu iz oblasti za koju konkurišete. Nakon obavljenog intervjua, kandidati koji su pokazali najviši stepen motivacije i želje za usavršavanjem dobiće priliku da pohađaju praksu! 

Kako da se prijavite?

Ukoliko želite da budete deo ovog kreativnog i dinamičnog tima i da steknete vredno radno iskustvo, prijavite se što pre! Smer možete odabrati na ovom linku. Možda baš vi dobijete priliku da budete saradnik u jednom od sektora kompanije Softmetrix.

  • Krajnji rok za prijavu: 10. 2. 2019. 

  • U subjectu mejla obavezno naglasiti za koji se smer prijavljujete

  • Prijava: CV pošaljite na mejl office@razvoj-karijere.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Da su Rimljani bili prinuđeni da uče latinski, nikada ne bi našli vreme da osvoje svet.
Hajnrih Hajne