LIVE STREAM radionice: Umetnost konflikata

U subotu, 24. februara, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnoj radionici „Umetnost konflikata”.

sl1

Da li ste nekad razmišljali o tome kako rešavate konflikte? Da li mislite da ste konfliktna ličnost ili se pak trudite da konflikte izbegnete po svaku cenu kako ne biste bili povređeni?

Konflikti predstavljaju normalan i sastavni deo odnosa između dve osobe. Ukoliko nismo u kontaktu sa drugima, neće doći do konflikata, ali neće biti ni interakcije. Nerealno je očekivati da će se dve osobe slagati uvek i oko svega. Zapravo, ključ nije u tome da se konflikti izbegavaju, već upravo da se razviju veštine neophodne za njihovo rešavanje na zdrav način.

Bez obzira na to da li se radi o poslovnom konfliktu, konfliktu sa partnerom ili krizi identiteta, konflikti uključuju najdublje emocije i upravo zato se veština rešavanja konflikata može posmatrati kao jedna od važnih životnih veština. 

Na radionici ćete imati priliku da:

  • otkrijete da li ste konfliktna ličnost;
  • razgovarate o zdravim i nezdravim načinima reagovanja na konflikte;
  • otkrijete svoj stil rešavanja konflikata;
  • saznate kako konflikt utiče na naš mozak. 

Iskustvo profesionalca: Dunja Janković

DJDunja Janković iza sebe ima iskustvo u radu sa mladima sa kojima je sarađivala kako kao predavač na fakultetu, tako i kao psiholog i voditelj radionica, treninga i seminara. Osnovne i master studije psihologije završila je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, dok je široko iskustvo stekla na brojnim edukacijama na temu ličnog razvoja mladih, na projektima vladinih i nevladinih organizacija. Iza sebe ima iskustvo u radu u oblasti ljudskih resursa, koje koristi u radu sa mladima i njihovom karijernom razvoju. Trenutno radi kao savetnik za pomoć u učenju u kompaniji LINK group i edukuje se u oblasti psihoterapije. 

Gde i kada

Radionica će biti održana u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), 24. februara, s početkom u 11 časova​. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Live stream

Prijave za lično prisustvo su zatvorene! Zbog velikog interesovanja, omogućili smo online praćenje radionice. U subotu, 24. februara u 11:00 časova, klikom na link, pristupate prenosu radionice.

 

ls

 

Napomena: Molimo vas da omogućite Flash Player na vašem pretraživaču.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem maila: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Hiljasu puta je bolje imati zdrav razum bez obrazovanja, nego obrazovanje bez zdraog razuma.
Robert Grin Ingersol