VIZUALIZATOR TRAŽI VOLONTERE!

vizVoliš da „fotkaš“, ali šta zaista znaš o fotografiji? Budi deo kreativnog organizacionog tima Festivala fotografije VIZUALIZATOR, zabavi se i uči, razvijaj svoje profesionalne sposobnosti. Odnosi sa javnošću, copywriting, marketing, novinarstvo, dizajn, kustoska praksa, produkcija, organizacija, montaža, animacija, IT...spremni smo za vaše ideje i stvaralačku energiju!

 

Festival Vizualizator je pravo mesto za tebe!

 

Centar za razvoj fotografije organizuje šesti Festival fotografije Vizualizator, od 22. novembra do 22. decembra 2018. u Beogradu. Vizualizator je dinamičan kulturni događaj koji predstavlja ulogu i značaj fotografije u društvu i umetnosti kroz izložbe priznatih fotografa, zanimljive i edukativne tribine i radionice. Teme su uvek aktuelne: od dagerotipija do selfija, kustoske prakse do foto-novinarsta, Vizualizator angažuje vaš um i čulo vida kroz sadržaje koje otkrivate po prvi put.

 

Upoznajte znamenite i poznate ličnosti, usudite se da pitate, saznate, naučite i stvarate nove sadržaje. Postanite sposobni organizatori i time sebi obezbedite dobru preporuku za rad. Učešće u ovom projektu pomoći će ti da stekneš nova znanja i iskustva, unaprediš svoje veštine i uspostaviš kontakte sa brojnim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija ! Po završetku festivala, svaki volonter dobija preporuku i sertifikat!

 

Ako pored svog znanja smatraš i da si ozbiljna i ambiciozna osoba – ovo je idealna odskočna daska za razvoj tvoje buduće karijere, kroz kontake i saradnju sa najvažnijim institucijama u zemlji (univerziteti, kulturni centri, galerije, muzeji, ministarstva, ambasade i dr.).

 

Pošalji prijavu sa CV i motivacionim pismom na mejl adresu budicrfvolonter@gmail.com!

 

Rok za prijavu je 8. oktobar u ponoć!

DOGAĐAJI

Citat dana

Hiljasu puta je bolje imati zdrav razum bez obrazovanja, nego obrazovanje bez zdraog razuma.
Robert Grin Ingersol