OGLASI ZA POSAO

BLOG

 • Kako da se besplatno reklamirate na internetu i povećate svoju z...

  17.06.2022

  Ako vaš posao nije na internetu, onda kao da ne postoji. Mnogi koji su već uočili značaj prisustva na internetu i online vidljivosti ulažu ogroman novac u web marketing. Međutim, izdvajanje novca za internet marketing nije uvek moguća solucija, pogotovo za manje poslove i kompanije. Upotrebite sledeće trikove da se oglasite na internetu bez ulaganja novca i drastično povećajte broj svojih klijenata, a time i zaradu. 1. Optimizujte sajt kako bi bio vidljiv u pretrazi Više »

TEST

BAZA ZANJA

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email:

 • "Rezultati testiranja su bili vrlo korisni, a individualni razgovor mi je značio kao potvrda onoga što sam već znao; međutim, bilo je potrebno da se to uobliči u neku celinu. Saveti i mišljenje su vrlo korisni, posebno kad su upućeni od strane jedne razumne, stručne i prijatne osobe."

  Milan Bates

  korisnik profesionalne orijentacije

 • "Ništa ne bi menjao na seminaru, sve je jasno, precizno, jednom rečju PERFEKTNO! Pohvalio bih sam način izvodjenja prezentacija kao i najmodernije opremljen ambijent izvodjenja nastave, generalno ne samo u amfiteatru već i u celoj IT/Bussines Akademiji! Malo koja visokoobrazovna institucija u Srbiji ima tako nešto, stoga sve pohvale!"

  Marko Ristić

  učesnik na seminaru

 • "Rezultati psihološkog testiranja ukazali su mi na detalje koji su mi veoma korisni za povraćaj samopouzdanja. Individualni razgovor i savetovanje su pravi pogodak, jer su stručnost i iskustvo bili koncentrisani na svakog kandidata pojedinačno, tako da je postignuti efekat maksimalan. Mišljenje i savete smatram izuzetno korisnim u smislu smernica za razvoj karijere i ostvarivanje ciljeva."

  Milina Todorović

  korisnik profesionalne orijentacije

 • "Rezultati su mi bili od velike korisi, jer ne samo da sam čula neke nove predloge i sugestije, nego su mi potvrdili i moje mišljenje o osobinama  koje imam, ali sam bila nesigurna da ih ispoljim. Utisci su pozitivni; svakako smatram korisnim savete koje sam dobila i trudiću se da ih primenim i u praksi. Na skali od jedan do pet, dajem ocenu pet za celokupnu uslugu. Već sam je preporučila drugima."

  Marijana Pajević

  korisnik profesionalne orijentacije

 • “BusinessAcademy sam završio 2009. i način na koji brinete o daljem usavršavanju Vaših studenata je zaista neverovatan. Seminar sam pratio iz svoje kancelarije tako da sam istovremeno obavljao svoje poslovne obaveze i imao priliku da se upoznam sa novim tehnikama i metodama koje je prof. Slavko Kovačević predstavio.“

  Miodrag Gavrilović 

  učesnik na seminaru

BESPLATAN SEMINAR u Sarajevu: Tajne marketinga na društvenim mrežama

U subotu, 2. jula, od 9:30, pridružite nam se na besplatnom seminaru Tajne marketinga na društvenim mrežama.

marketing

Koje marketinške prilike nude društvene mreže? Glavni cilj marketinga na društvenim mrežama je da se proizvodi sadržaj koji će korisnici dijeliti s drugima i na taj način pomoći kompaniji da dostigne veću izloženost brenda i veći domet. SMM marketing pomaže kompaniji i brendovima da dobiju feedback i samim tim kreiraju bolju sliku o svom brendu. Upravo ova interaktivnost ulijeva potencijalnim kupcima i korisnicima usluga povjerenje, jer kompanija im daje osjećaj veće brige o njima. Šta to sve marketing na društvenim mrežama „krije” i kako iskoristiti društvene mreže da rade za vas, naučite na našem seminaru.

Iskustvo profesionalca: Ines Pašović

inesInes Pašović je marketinški stručnjak i specijalista za online kanale komunikacije. Svoje školovanje je završila u Sarajevu magistraturom na Fakultetu političkih nauka, odsjek Poslovna komunikacija, nakon čega je počela sa izgradnjom profesionalne petnaestogodišnje karijere u oblastima digitalnog marketinga, odnosa s javnošću (PR-a), online komunikacije i socijalnih mreža. 

Tokom svoje dugogodišnje karijere radila je na različitim pozicijama u poznatim regionalnim kompanijama, među kojima se izdvajaju sljedeća zvanja: PR menadžer, marketing menadžer, menadžer društvenih mreža i ekspert u komunikaciji online medija. Godine iskustva i stečeno znanje doveli su je na poziciju osnivača i generalnog direktora (CEO) marketinške agencije „Unija Ads d. o. o.” u Sarajevu. 

Ko može da se prijavi?

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Za lično prisustvovanje seminaru možete se prijaviti do petka, 1. jula, do 12:00. Prijavite se putem ovog linka.

prijava

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 2. jula, s početkom u 9:30 časova​.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

Više »