BESPLATAN SEMINAR: „Trendovi u digitalnom marketingu i kako ih približiti brendu”

U subotu, 29. juna, od 10 časova, pridružite nam se na seminaru „Trendovi u digitalnom marketingu i kako ih približiti brendu”.

trendovi-naslovna

Na ovom seminaru polaznici će:

  • saznati sve o najnovijim trendovima u digitalnom marketingu za 2024. godinu, uključujući tehnologije, platforme i strategije koje oblikuju industriju;
  • naučiti kako da koristite nove trendove za optimizaciju svojih marketinških kampanja, povećanje angažmana publike i postizanje boljih rezultata;
  • dobiti praktične savjete i primjere iz prakse kako bi razumjeli kako da približite ove trendove svojim marketinškim strategijama;
  • otkriti kako da definišu prioritete, postave realna očekivanja i uspješno kreiraju kampanje koje će privući i angažovati publiku.


Ne propustite priliku da potpuno besplatno dobijete mjesto na seminaru koji organizuje savremena poslovna škola BusinessAcademy, gdje ćete naučiti kako da pomoću najnovijih trendova na najuspješniji način promovišete svoj brend.


Predavač

INES PAŠOVIĆ

ines-pasovicInes Pašović je marketinška stručnjakinja za online kanale komunikacije. Svoje školovanje je završila u Sarajevu, gdje je magistrirala na Fakultetu političkih nauka, odsjeku Poslovna komunikacija, nakon čega je počela sa izgradnjom profesionalne karijere u oblastima digitalnog marketinga, odnosa s javnošću (PR-a), online komunikacije i socijalnih mreža. Tokom svoje petnaestogodišnje karijere radila je na različitim pozicijama u poznatim regionalnim kompanijama, među kojima se izdvajaju sljedeće: PR menadžerka, marketing menadžerka, menadžerka društvenih mreža i ekspertinja u komunikaciji online medija. Godine iskustva i stečeno znanje doveli su je na poziciju osnivačice i generalne direktorice (CEO) marketinške agencije AdHive d. o. o. u Sarajevu.

Ko može da se prijavi?

Broj mjesta je ograničen! Ukoliko želite da prisustvujete seminaru, požurite i prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savjete i unaprijedite svoja znanja i vještine. Možete se prijaviti do petka, 28. juna, do 12:00. Prijavite se putem ovog linka.

Svi prijavljeni će dobiti pristup za online praćenje seminara, a sa onima koji dobiju mjesto za praćenje uživo biće kontaktirano putem telefona radi potvrde rezervacije mjesta.

Link za prijavu

Gdje i kada?

Seminar će biti održan u prostorijama BusinessAcademy (Zmaja od Bosne 16, Kubus D, Sarajevo), 29. juna, s početkom u 10 časova.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem imejl-adrese: office@razvoj-karijere.com.

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: