DVC Solutions

DVC logoDVC Solutions je dinamična i proaktivna IT kompanija smještena u Banjoj Luci. DVC tim sačinjen je od mladih profesionalaca koji su spremni da u svako doba ožive priču svojih klijenata i učine je vidljivom.

DVC Solutions se vodi mišlju da uspjeh nema ništa zajedničko s prosjekom, zbog toga njihov tim nije prosječan, njihova kompanija nije prosječna, njihovi klijenti nisu prosječni. Njihova filozofija je da „ne postoji problem, postoji izazov”. Usmjereni su i fokusirani na inovaciju, kvalitet i vrijeme. Njihov cilj nije da budu vodeći i najbolji, već da budu ime koje će vam prvo pasti na pamet kada vam treba rješenje. Pažljivo biraju članove svog tima, partnere i klijente jer će ih oni oblikovati i predstavljati u budućnost.

Prisutni su i uspješno posluju na regionalnom tržištu, u zemljama EU, Skandinaviji, Americi i Aziji. Usluge i servisi koje pružaju su web development, mobile apps, intelligence management, marketing.


Web site: www.dvcsolutions.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: