ITEP – Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo

itep

Školovanjem na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo steći ćete praktične veštine i iskustvo potrebno za uspešno vođenje sopstvenog biznisa, kao i za rad na odgovornim i dobro plaćenim pozicijama u uspešnim kompanijama.

Program i rad škole odobreni su od nadležnih institucija, što njene diplome čini priznatim i cenjenim, a svaki student ima mogućnosti da bira između trogodišnjeg i četvorogodišnjeg sistema školovanja.

Studenti koji se školuju po četvorogodišnjem programu dobijaju diplomu već po završetku treće godine, i ona ima svoju vrednost bez obzira na to da li će uspešno završiti i četvrtu godinu studija i steći novu diplomu.

Isto tako, i svaki student koji završi trogodišnji program studija dobija priznatu diplomu, ali i mogućnost da upiše četvrtu godinu studija i stekne pravo na diplomu za četvorogodišnji program.

Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo, pored vrhunskih uslova studiranja, najsavremenije opreme i visokostručnog kadra, studentima nudi najnovija naučna i stručna znanja iz svih oblasti IT-ja, poslovne ekonomije i preduzetništva, koja su zastupljena u savremenom poslovanju i dinamičnim uslovima privređivanja.

Svaki student koji sa uspehom završi školovanje na Visokoj školi za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo na poklon dobija profesionalno usavršavanje na BusinessAcademy, u vrednosti od preko 2.000 evra.

Ovo je idealna prilika da unapredite svoje poslovne veštine na prestižnoj školi koja radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite. 

Za vaše maksimalne rezultate u učenju garantuju savremene naučne metode, a za stečena znanja i veštine zvanične diplome i zvanje diplomiranog inženjera računarstva i informatike ili diplomiranog ekonomiste, u zavisnosti od smera za koji se opredelite.

 

prijavi se

DOGAĐAJI

Citat dana

Radi danas i završi danas!
Donald Cen

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: