Media Novak

MNMedia Novak je kreativna agencija za dizajn i vizuelne komunikacije. Specijalizirani smo za pružanje širokog spektra usluga iz oblasti web dizajna, online marketinga, te grafičkog oblikovanja za sve vrste promotivnih materijala.

Našu kompaniju, prije svega, čine ljudi. Stručnost, iskustvo i kreativnost naših uposlenika, predstavljaju naš najveći potencijal, koji pretočen u efikasnost pružanja usluga, rezultira visokim stepenom zadovoljnih klijenata. Kada naš tim u svoje ruke preuzme neki projekt, prvi korak je zajednička debata i predstavljanje plana rada. Za svaki projekt uvodi se novi plan, jer svaka grana poslovanja je specifična po nečemu, a naš je cilj uhvatiti upravo tu unikatnu i jedinstvenu crtu Vašeg poduzeća, koja će ga u krajnjoj liniji činiti istaknutim i izdvojenim iz mora drugih.

Web site: www.medianovak.com

Wordpress/PHP Developer - Sarajevo

Media Novak je kreativna agencija za dizajn i vizuelne komunikacije. Specijalizirani su za pružanje širokog spektra usluga iz oblasti veb dizajna, online marketinga, te grafičkog oblikovanja za sve vrste promotivnih materijala. Njihovu kompaniju, pre svega, čine ljudi. Stručnost, iskustvo i kreativnost njihovih zaposlenih, predstavljaju njihov najveći potencijal, koji, pretočen u ...
Pročitaj više »