InternetAcademy

IA

InternetAcademy je internacionalna škola na kojoj polaznici stiču znanja, veštine i priznate sertifikate iz oblasti internet poslovanja, internet marketinga, online prodaje, PR-a i drugih poslovnih oblasti koje se ubrzano prebacuju na internet!

Ideja za InternetAcademy je nastala iz programa IT Business na ITAcademy, jer su polaznici izrazili ogromno interesovanje za internet poslovanje. Zbog toga smo rešili da pokrenemo posebnu akademiju koja će ponuditi znanja i veštine iz najznačajnijih oblasti internet poslovanja, online marketinga, komunikacije i prodaje na jednom mestu.

Misija InternetAcademy je da stvori generacije uspešnih poslovnih ljudi, specijalizovanih za internet poslovanje, koje je svakako budućnost ekonomije 21. veka. Polaznici InternetAcademy mogu da biraju između četiri odseka: E-commerce & Sales, Online Communication, Online Advertising i E-business & E-marketing, a u okviru svakog odseka nalaze se po dva programa. Na ovim programima polaznici mogu da biraju edukaciju za čak 40 različitih zvanja iz oblasti poslovanja na internetu!

Nakon godinu dana polaznici InternetAcademy mogu da steknu neke od međunarodnih sertifikata poput Google AdWords, IQN, CIM ili Cambridge.

 

prijavi se

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: