Polaznici i studenti LINK edu Alliance briljirali na Case Study Competitionu

U subotu, 1. 10. 2022. godine, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održano je finale Case Study Competitiona, jedinstvenog takmičenja u regionu u okviru koga su polaznici ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i studenti ITS-a i FSU rešavali studije slučaja koje su im zadavale naše ugledne kompanije Ananas, Joorney Business Plans i Silver Bell Akademija.

csc

Nadmetanje u okviru Case Study Competitiona trajalo je pet dana, tokom kojih su učesnici prošli tehničku obuku, imali konsultacije sa mentorima kompanija i nakon dobijanja zadataka pristupili izradi rešenja, koja su potom prezentovali uživo.

Ovo jedinstveno takmičenje privuklo je veliku pažnju: više od 40 čak pedesetak učesnika podeljenih u 11 timova prezentovalo je izuzetno kreativna, inovativna i primenjiva rešenja studija slučaja. Svi učesnici su dobili vredne nagrade, sertifikate i neprocenjivo iskustvo, koje im je omogućilo da iz prve ruke steknu uvide u realno rešavanje poslovnih izazova.

Ovogodišnji pobednici Case Study Competitiona su timovi: Administratorke (Milena Jevtić – BusinessAcademy, Biljana Grbović – BusinessAcademy, Kristina Ivljanin – InternetAcademy) za kompaniju Ananas, Kontext (Mihailo Živanović – ITS, Boško Kosić – ITS, Jelena Ranković – ITS) i Nava (Nemanja Nikolić – ITS, Aleksa Kašerić – ITS, Veljko Dragutinović – ITS, Aleksa Obradović – ITS) za kompaniju Joorney Business Plans i Sneaky Fox (Milica Tomašević – FSU, Andrijana Stojković – FSU, Predrag Ilić – FSU) za kompaniju Silver Bell Akademija.

Predstavnici kompanija izrazili su oduševljenje projektom Case Study Competition, a posebno su ostali impresionirani pristupom, timskim radom i inicijativom koju su pokazali polaznici ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i studenti ITS-a i FSU. Silver Bell Akademija rešila je da pobednicima izazova koji je ona zadala ponudi praksu u svom timu. Ovakvo priznanje naših uglednih kompanija još jedna je potvrda da polaznici ustanova u okviru LINK edu Alliance poseduju znanja i veštine koji su odmah primenjivi u realnom poslovnom okruženju. 

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: