Polaznici i studenti LINK edu Alliance briljirali na Case Study Competitionu

U subotu, 1. 10. 2022. godine, u organizaciji Centra za razvoj karijere, održano je finale Case Study Competitiona, jedinstvenog takmičenja u regionu u okviru koga su polaznici ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i studenti ITS-a i FSU rešavali studije slučaja koje su im zadavale naše ugledne kompanije Ananas, Joorney Business Plans i Silver Bell Akademija.

csc

Nadmetanje u okviru Case Study Competitiona trajalo je pet dana, tokom kojih su učesnici prošli tehničku obuku, imali konsultacije sa mentorima kompanija i nakon dobijanja zadataka pristupili izradi rešenja, koja su potom prezentovali uživo.

Ovo jedinstveno takmičenje privuklo je veliku pažnju: više od 40 čak pedesetak učesnika podeljenih u 11 timova prezentovalo je izuzetno kreativna, inovativna i primenjiva rešenja studija slučaja. Svi učesnici su dobili vredne nagrade, sertifikate i neprocenjivo iskustvo, koje im je omogućilo da iz prve ruke steknu uvide u realno rešavanje poslovnih izazova.

Ovogodišnji pobednici Case Study Competitiona su timovi: Administratorke (Milena Jevtić – BusinessAcademy, Biljana Grbović – BusinessAcademy, Kristina Ivljanin – InternetAcademy) za kompaniju Ananas, Kontext (Mihailo Živanović – ITS, Boško Kosić – ITS, Jelena Ranković – ITS) i Nava (Nemanja Nikolić – ITS, Aleksa Kašerić – ITS, Veljko Dragutinović – ITS, Aleksa Obradović – ITS) za kompaniju Joorney Business Plans i Sneaky Fox (Milica Tomašević – FSU, Andrijana Stojković – FSU, Predrag Ilić – FSU) za kompaniju Silver Bell Akademija.

Predstavnici kompanija izrazili su oduševljenje projektom Case Study Competition, a posebno su ostali impresionirani pristupom, timskim radom i inicijativom koju su pokazali polaznici ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i studenti ITS-a i FSU. Silver Bell Akademija rešila je da pobednicima izazova koji je ona zadala ponudi praksu u svom timu. Ovakvo priznanje naših uglednih kompanija još jedna je potvrda da polaznici ustanova u okviru LINK edu Alliance poseduju znanja i veštine koji su odmah primenjivi u realnom poslovnom okruženju. 

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je stvorilo bezgraničnu populaciju koja je sposobna da čita, ali nije sposobna da razlikuje šta je vredno čitanja.
Džordž Makoli Treveljan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: