BusinessAcademy

BA

Školovanjem na BusinessAcademy dobićete poslovne veštine, znanja i resurse koje možete primeniti i naplatiti odmah!

Program školovanja je osmišljen tako da polaznici za dva semestra uspešno savladaju više realnih poslovnih veština i znanja nego za četiri godine na prosečnom fakultetu. Ceo program se zasniva na realnoj i profitabilnoj upotrebi poslovnih veština.

Školovanjem na BusinessAcademy ne dobijate samo veštine i zvanja nego i alate za ubedljivo predstavljanje onoga što znate i možete. Školovanje je moguće kako za polaznike koji nemaju prethodnog iskustva, tako i za polaznike koji su već dokazani profesionalci u svom poslu.

Možete izabrati između 13 odseka, a na svakom od odseka zagarantovana vam je nastava na visokoprofesionalnom nivou. Poslovna znanja i veštine izučavaju se kroz 149 različitih kurseva sa ukupnim fondom od 827 časova.

Koja oblast vas interesuje?

Program BusinessAcademy je zvanično ovlašćen od strane Cambridge ispitnog odeljenja. Na kraju školovanja polaznici stiču mogućnost polaganja za Cambridge International A&AS level Business, jedan od najcenjenijih jednogodišnjih poslovnih sertifikata.

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava na BusinessAcademy odvija se na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici i putem interneta – učenjem na daljinu. Nastava posredstvom Distance Learning platforme za učenje na daljinu koristi posebnu metodologiju učenja pod nazivom arhitektura saznanja.

Mnogi polaznici iz Srbije i iz zemalja u regionu, ali i iz preko 110 zemalja sveta, završili su zadovoljni svoje onlajn jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy.

Zvanja koja ćete steći nakon uspešno završenog školovanja na BusinessAcademy omogućavaju vam profesionalni autoritet u zemlji, ali i u inostranstvu.

BusinessAcademy je ovlašćena od Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu, HRC Instituta, CMI i drugih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne veštine i izdaje zvanične poslovne diplome i sertifikate priznate od 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svetskih preduzeća.

 

prijavi se

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: