LINK edu Alliance ISPIT JOB Speed Dating: Obezbedite intervjue sa najatraktivnijim poslodavcima u regionu na sajmu zapošljavanja LINK2job

Brzi intervjui sa najatraktivnijim poslodavcima u regionu na sajmu zapošljavanja LINK2job

Drage koleginice i kolege, pozivamo vas na jedinstveni događaj u regionu na kome ćete imati priliku da se u formi intervjua, jedan na jedan, lično predstavite velikom broju potencijalnih poslodavaca, tj. nekim od naših najuspešnijih kompanija.

sl

Dobro došli na LINK edu Alliance ISPIT JOB Speed Dating!

Ovaj događaj, koji organizuje CCD (servis LINK edu Alliance), održava se na sajmu zapošljavanja LINK2job, u hotelu Metropol, 25. novembra 2022. godine. Podršku ovom događaju pruža Omladinska organizacija inovacija i tradicija, kroz svoju platformu Izazovi savremenog predavaštva: inovacija i tradicija – ISPIT.

Prijavite se do 20. novembra i rezervišite svoje mesto na vreme.

Kako izgleda Job Speed Dating

Job Speed Dating je sve popularniji način na koji poslodavci regrutuju potencijalne kandidate. U formi kratkih intervjua, jedan na jedan, imaćete zaista vrednu priliku da se predstavite regruterima naših najuspešnijih kompanija, upoznate ih sa svojim kvalifikacijama i interesovanjima, dobijete informacije o slobodnim mestima u njihovim kolektivima, steknete vredne kontakte i iskustvo kada je reč o učestvovanju u razgovorima za posao.

Ovde možete pogledati spisak kompanija koje žele da razgovaraju sa vama u okviru događaja LINK edu Alliance ISPIT JOB Speed Dating.

Šta vas još očekuje na sajmu zapošljavanja LINK2job

LINK2job je jedinstveni sajam zapošljavanja na kojem vas očekuju brojne kompanije sa bogatom ponudom poslova, besplatni kursevi, vredna predavanja i susret sa najuspešnijim stručnjacima iz različitih poslovnih sfera.

Posetioci će imati prilike da:

  • učestvuju u brojnim razgovorima za posao kroz LINK edu Alliance ISPIT JOB Speed Dating;
  • dobiju besplatne kurseve engleskog jezika i računarskih nauka;
  • pohađaju korisna predavanja o razvoju karijere;
  • naprave profesionalnu fotografiju za CV;
  • posete laptop corner, gde će moći direktno da ostave svoj CV u LINK2job bazi ili odštampaju CV.

Rezervišite svoje mesto na razgovoru za posao sa najatraktivnijim poslodavcima LINK edu Alliance ISPIT JOB Speed Dating na sajmu zapošljavanja LINK2job vaša je prilika da u samo jednom danu prođete brojne razgovore za posao sa poslodavcima kompanija za koje ste zainteresovani.

Ukoliko ne želite da propustite ovu nesvakidašnju priliku, požurite i prijavite se do 20. novembra.

prijava
Vidimo se u petak, 25. novembra, na velikom sajmu zapošljavanja LINK2job.

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: