FSU – Fakultet savremenih umetnosti

fsu

Fakultet savremenih umetnosti je akreditovani fakultet scenskih i primenjenih umetnosti koji pruža znanja i veštine potrebne svakom umetniku 21. veka.

Program studija kreiran je u skladu sa tokovima savremene umetničke prakse koja ne poznaje granice između umetničkih medija, načina izražavanja i senzibiliteta autora.

Studijski program obuhvata osnovne, master i doktorske studije u okviru odseka koji izaberete:

Osnovne studije

Master studije

Doktorske studije

Koji god odsek da izaberete, steći ćete interdisciplinarna znanja i veštine koji će vas učiniti multimedijalnim umetnikom, a aktuelni izborni predmeti usmeriće vaša interesovanja.

Umetnost se menja u skladu sa velikim tehnološkim promenama, a najznačajniji dramski i likovni umetnici današnjice u velikoj meri koriste tehnologiju u svojim delima. Fakultet savremenih umetnosti je prvi fakultet na našim prostorima koji spaja umetnost i informacione tehnologije. Na taj način studentima otvara nove mogućnosti i progresivne načine izražavanja.

Umetničko obrazovanje ne podrazumeva samo tehnička i teorijska znanja već i prve javne nastupe, izložbe i učešća na važnim kulturnim događajima. Fakultet savremenih umetnosti svojim studentima obezbeđuje učešće na umetničkoj sceni već tokom studija, a takođe ih priprema za samostalnu produkciju i organizaciju.

Zbog toga ovaj fakultet predstavlja jedinstven način da mladi talenti, jednako kao i već formirani umetnici, steknu nove veštine, postanu uticajni autori i svojim delovanjem obeleže vreme u kom stvaraju.

 

prijavi se

DOGAĐAJI

Citat dana

Nikad ne započni dan ako on nije već završen na papiru.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: