International School Savremena

iss

International School Savremena je najsavremenija internacionalna škola u regionu, koja radi po programu Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu.

Kembridž plan i program je strukturiran tako da učenici za četiri godine školovanja mogu da završe dva nivoa – IGCSE i A-levels i steknu dve internacionalne Kembridž diplome – ICE i AICE. Nastava se odvija isključivo na engleskom jeziku, a znanje i kvalifikacije koje učenici stiču na ovom programu otvaraju im vrata vodećih univerziteta širom celog sveta.

Školski enterijer odlikuje moderni dizajn, najsavremenija nastavna sredstva i najnovije tehnologije koji unapređuju proces učenja, kao što su interaktivne table, Amazon Echo, Samsung Gear VR, tableti, brojne obrazovne aplikacije i mnogi drugi edukativni gedžeti.

Kroz interaktivni i interdisciplinarni rad sa posvećenim i motivisanim profesorima, učenici stiču konkretna i praktična znanja koja im omogućavaju da razumeju suštinu predmeta, da razviju kritičko mišljenje i naučeno primene u realnom životu. Savremen pristup radu omogućava im da postignu najbolje rezultate i sprema ih za dostizanje visokih akademskih ciljeva u školovanju i radu nakon pohađanja gimnazije.

International School Savremena je škola u kojoj se uči kako se poštuje različitost, ulaže u znanje, ali i u razvijanje prijateljstva, istražuje i upoznaje svet na sasvim drugačiji način.

U ovoj školi učenici ne uče zato što moraju već zato što žele. International School Savremena je pravo mesto za nastavak obrazovanja nakon osnovne škole i najbolja priprema za uspeh u daljem školovanju. To je škola u kojoj se uči, druži, raste i razvija.

 

prijavi se

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: