ITAcademy

ITA

Ukoliko želite uspešnu i profitabilnu IT karijeru za samo godinu dana, upis na ITAcademy je pravi izbor za vas!

Školovanje na ITAcademy usredsređeno je na istraživanje, razvoj i primenu ekspertskih računarskih veština. Polaznici imaju priliku da istražuju i uče realne tehnike programiranja i dizajniranja, razvoja softvera, upotrebe programskih i dizajnerskih alata, a za sve vreme školovanja na raspolaganju im je konstantna pomoć vrhunskih programera, konsultanata i profesora koji iza sebe imaju izuzetno bogato znanje i iskustvo.

Na ITAcademy možete birati između šest odseka, podeljenih u 31 odeljenje, a na svakom od odseka zagarantovana vam je nastava na visokoprofesionalnom nivou.

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava na ITAcademy odvija se na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici i putem interneta – učenjem na daljinu.

Zvanja koja polaznici stiču nakon završenog školovanja na ITAcademy omogućavaju im profesionalni autoritet u zemlji, ali i u inostranstvu.

Visok kvalitet školovanja na ITAcademy garantovan je, između ostalog, članstvima i partnerstvima sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama: Microsoft, University of Cambridge International Examinations, Adobe, EDEN (European Distance and E-learning Network), Apple, ECDL (European Computer Driving Licence), TOEIC, TOEFL, Pearson VUE i dr.

Najpraktičnija škola za dobijanje posla u IT sektoru domaće ili strane kompanije ili za otpočinjanje samostalnog rada.

 

prijavi se

DOGAĐAJI

Citat dana

Edukacija je ključni element preživljavanja jer smo iz perioda industrijske tranzicije prešli u postindustrijsku, koja se bavi obradom informacija, a ne proizvodnjom dobara.
Gordon Mekfarlan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: