ITAcademy

ITA

Ukoliko želite uspešnu i profitabilnu IT karijeru za samo godinu dana, upis na ITAcademy je pravi izbor za vas!

Školovanje na ITAcademy usredsređeno je na istraživanje, razvoj i primenu ekspertskih računarskih veština. Polaznici imaju priliku da istražuju i uče realne tehnike programiranja i dizajniranja, razvoja softvera, upotrebe programskih i dizajnerskih alata, a za sve vreme školovanja na raspolaganju im je konstantna pomoć vrhunskih programera, konsultanata i profesora koji iza sebe imaju izuzetno bogato znanje i iskustvo.

Na ITAcademy možete birati između šest odseka, podeljenih u 31 odeljenje, a na svakom od odseka zagarantovana vam je nastava na visokoprofesionalnom nivou.

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava na ITAcademy odvija se na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici i putem interneta – učenjem na daljinu.

Zvanja koja polaznici stiču nakon završenog školovanja na ITAcademy omogućavaju im profesionalni autoritet u zemlji, ali i u inostranstvu.

Visok kvalitet školovanja na ITAcademy garantovan je, između ostalog, članstvima i partnerstvima sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama: Microsoft, University of Cambridge International Examinations, Adobe, EDEN (European Distance and E-learning Network), Apple, ECDL (European Computer Driving Licence), TOEIC, TOEFL, Pearson VUE i dr.

Najpraktičnija škola za dobijanje posla u IT sektoru domaće ili strane kompanije ili za otpočinjanje samostalnog rada.

 

prijavi se

DOGAĐAJI

Citat dana

Podeli svoje znanje sa drugima. To je put da postaneš besmrtan.
Dalaj Lama

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: