Savremena gimnazija

sg

Savremena gimnazija je internacionalna gimnazija koja radi po Nacionalnom planu i programu Republike Srbije i po programu Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu. Učenici mogu da biraju između Nacionalnog i Kombinovanog programa, u zavisnosti od toga da li žele da pohađaju nastavu samo na srpskom jeziku ili bilingvalno, na srpskom i engleskom jeziku.

Nastava se odvija na dve lokacije u centru Beograda – u Šumatovačkoj i Masarikovoj 5, u zgradi Palate Beograd. Savremena gimnazija u svakom smislu opravdava ime koje nosi jer objedinjuje moderno okruženje, napredan plan i program, interaktivno učenje, nastavu na srpskom i engleskom jeziku, svetski priznate Kembridž diplome, interdisciplinarnost i kreativnost, bogate vannastavne aktivnosti i poseban pristup potrebama svakog učenika.

U modernom svetu koji se neprestano menja neophodno je držati korak sa vremenom i stalno usvajati nova znanja. Zato Savremena gimnazija nastoji da pruži najbolji spoj svetskih metodičkih trendova, informacionih tehnologija i nastavnog programa.

Ono što ovu školu čini drugačijom nije samo savremen pristup radu već i posvećeni profesori koji prate inovacije u obrazovanju i kroz mentorski rad kod učenika razvijaju motivaciju i potrebu da se kroz nova saznanja usavršavaju.

Koncipirana kao mesto na kom učenici na kreativan i moderan način upoznaju svet oko sebe, Savremena gimnazija predstavlja veoma inspirativnu sredinu za ambiciozne mlade ljude koji teže postizanju visokih akademskih ciljeva.

 

prijavi se

DOGAĐAJI

Citat dana

Nije siroče onaj ko je ostao bez roditelja, nego je siroče onaj ko je ostao bez znanja i odgoja.
Anonimni autor

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: