Savremena gimnazija

sg

Savremena gimnazija je internacionalna gimnazija koja radi po Nacionalnom planu i programu Republike Srbije i po programu Odeljenja za međunarodne ispite Univerziteta u Kembridžu. Učenici mogu da biraju između Nacionalnog i Kombinovanog programa, u zavisnosti od toga da li žele da pohađaju nastavu samo na srpskom jeziku ili bilingvalno, na srpskom i engleskom jeziku.

Nastava se odvija na dve lokacije u centru Beograda – u Šumatovačkoj i Masarikovoj 5, u zgradi Palate Beograd. Savremena gimnazija u svakom smislu opravdava ime koje nosi jer objedinjuje moderno okruženje, napredan plan i program, interaktivno učenje, nastavu na srpskom i engleskom jeziku, svetski priznate Kembridž diplome, interdisciplinarnost i kreativnost, bogate vannastavne aktivnosti i poseban pristup potrebama svakog učenika.

U modernom svetu koji se neprestano menja neophodno je držati korak sa vremenom i stalno usvajati nova znanja. Zato Savremena gimnazija nastoji da pruži najbolji spoj svetskih metodičkih trendova, informacionih tehnologija i nastavnog programa.

Ono što ovu školu čini drugačijom nije samo savremen pristup radu već i posvećeni profesori koji prate inovacije u obrazovanju i kroz mentorski rad kod učenika razvijaju motivaciju i potrebu da se kroz nova saznanja usavršavaju.

Koncipirana kao mesto na kom učenici na kreativan i moderan način upoznaju svet oko sebe, Savremena gimnazija predstavlja veoma inspirativnu sredinu za ambiciozne mlade ljude koji teže postizanju visokih akademskih ciljeva.

 

prijavi se

DOGAĐAJI

Citat dana

Radi danas i završi danas!
Donald Cen

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: