Prava vrednost – tvoja prednost!

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka, jedanaesti put po redu organizuje Konferenciju studenata organizacionih nauka. Konferencija se, tradicionalno, održava na Zlatiboru, u periodu od 20. do 23. oktobra, a ovogodišnje lokacije će biti kongresna sala „Srbija” hotela Palisad za predavanja i vila Mina za smeštaj delegata, partnera, predavača i organizatora.

kson

Cilj Konferencije je da kroz niz interaktivnih predavanja omogući delegatima sticanje znanja iz oblasti poslovanja, ličnog razvoja, ekologije, kao i sticanje novih veština i poznanstava. Tema jedanaeste po redu Konferencije nosi naziv „Prava vrednost – tvoja prednost!“ kroz koju naša organizacija, zajedno sa predavačima, namerava da približi delegatima različite aspekte stvaranja vrednosti – koja se vrednost stvara kroz biznis, rad na sebi, umetnost ili pak kroz pružanje doprinosa životnoj sredini. Delegati će imati priliku da aktivno učestvuju na oko deset raznolikih predavanja i tu steknu značajno i lako primenljivo iskustvo i znanje.

Tema ovogodišnje Konferencije je posebna za Savez, jer izlazi iz strogo poslovnih okvira, a vraća se pravim, životnim vrednostima. Inspirisani aktuelnim svetskim temama, želimo delegatima da prenesemo značaj istih – kako u svetu poslovanja, tako i u širem okruženju. Stoga, ovoga puta, osim našeg cilja da pomognemo studentima u profesionalnom i ličnom razvoju, želimo da odemo korak dalje i podstaknemo prave vrednosti, koje su danas često zapostavljene.

Prijave su otvorene od 27. septembra. Sve aktuelnosti vezane za Konferenciju su dostupne na Instagram profilu @kson__, u čijem opisu se nalazi i link za prijavu! Prijavi se da budeš deo 11. Konferencije studenata organizacionih nauka i zajedno sa Savezom otkrij kako da (pravu) vrednost iskoristiš kao svoju prednost!

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: