Prava vrednost – tvoja prednost!

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka, jedanaesti put po redu organizuje Konferenciju studenata organizacionih nauka. Konferencija se, tradicionalno, održava na Zlatiboru, u periodu od 20. do 23. oktobra, a ovogodišnje lokacije će biti kongresna sala „Srbija” hotela Palisad za predavanja i vila Mina za smeštaj delegata, partnera, predavača i organizatora.

kson

Cilj Konferencije je da kroz niz interaktivnih predavanja omogući delegatima sticanje znanja iz oblasti poslovanja, ličnog razvoja, ekologije, kao i sticanje novih veština i poznanstava. Tema jedanaeste po redu Konferencije nosi naziv „Prava vrednost – tvoja prednost!“ kroz koju naša organizacija, zajedno sa predavačima, namerava da približi delegatima različite aspekte stvaranja vrednosti – koja se vrednost stvara kroz biznis, rad na sebi, umetnost ili pak kroz pružanje doprinosa životnoj sredini. Delegati će imati priliku da aktivno učestvuju na oko deset raznolikih predavanja i tu steknu značajno i lako primenljivo iskustvo i znanje.

Tema ovogodišnje Konferencije je posebna za Savez, jer izlazi iz strogo poslovnih okvira, a vraća se pravim, životnim vrednostima. Inspirisani aktuelnim svetskim temama, želimo delegatima da prenesemo značaj istih – kako u svetu poslovanja, tako i u širem okruženju. Stoga, ovoga puta, osim našeg cilja da pomognemo studentima u profesionalnom i ličnom razvoju, želimo da odemo korak dalje i podstaknemo prave vrednosti, koje su danas često zapostavljene.

Prijave su otvorene od 27. septembra. Sve aktuelnosti vezane za Konferenciju su dostupne na Instagram profilu @kson__, u čijem opisu se nalazi i link za prijavu! Prijavi se da budeš deo 11. Konferencije studenata organizacionih nauka i zajedno sa Savezom otkrij kako da (pravu) vrednost iskoristiš kao svoju prednost!

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je stvorilo bezgraničnu populaciju koja je sposobna da čita, ali nije sposobna da razlikuje šta je vredno čitanja.
Džordž Makoli Treveljan

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: