O nama

U okviru ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademyITS-a i FSU radi Centar za razvoj karijere (Center for Career Development - CCD) koji pomaže polaznicima i studentima da donose kvalitetne odluke o svojoj karijeri. Usluge Centra za razvoj karijere su besplatne za polaznike ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i za studente ITS-a i FSU, i one uključuju resurse, posebne programe i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

 

 

kl

 

 

Seminari za unapređenje ličnih i profesionalnih veština 


Nekoliko puta mesečno organizujemo subotnje seminare, koji obuhvataju oblasti nadogradnje vaših ličnih i profesionalnih veština, koje će vam pomoći u poslovnom svetu. Da pogledate seminare i ostale događaje koje smo do sada organizovali, kliknite ovde.

 

 

od

 

Odaberite zanimanje


Na raspolaganju vam je usluga profesionalne orijentacije uz pomoć koje, kroz bateriju testova za stručnu procenu sposobnosti, ličnosti, interesovanja i očekivanja, polaznici uspešno biraju zanimanje. Test profesionalne orijentacije možete uraditi na linku

bu

 

Budite idealan kandidat za posao


Kroz niz interaktivnih radionica na temu traženja posla, pomažemo vam da se pripremite za proces zapošljavanja i unapređenja vaše karijere. Deljenjem iskustava i praktičnih primera, naučićete kako da napišete odličan CV, kako da se pripremite za intervju, kao i kako da se ponašate tokom intervjua.

is

 

Iskoristite savete stručnjaka


Tim HR stručnjaka vas savetuje i odgovara na vaša pitanja kako biste doneli prave odluke vezane za vaš profesionalni razvoj. Pošaljite vaše pitanje na office@razvoj-karijere.com i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.

cv

 

Napravite profesionalan CV


Pod pokroviteljstvom Centra za razvoj karijere, a u okviru Distance Learning Platforme, postoji servis za izradu radnih biografija koji pomaže polaznicma da naprave CV koji će ih istaći u odnosu na ostale kandidate za posao i time im obezbediti pažnju poslodavca prilikom apliciranja. 

sa

 

Učestvujte na sajmovima zapošljavanja


Centar za razvoj karijere je učestvovao na mnogobrojnim sajmovima zapošljavanja, a 2015. godine organizovao je prvi LINK2job sajam zapošljavanja, sa 30 domaćih i međunarodnih kompanija izlagača. Pored toga što je polaznicima omogućeno da lično ostvare kontakt sa potencijalnim poslodavcima i povećaju svoje šanse za zaposlenje, svi posetioci su mogli i da uživaju u mnogobrojnim dodatnim sadržajima. U narednom periodu možete da očekujete još ovakvih događaja.

po

 

Povežite se sa najboljim poslodavcima


U saradnji sa najpoznatijim kompanijama, Centar za razvoj karijere polaznicima omogućava privilegovan pristup otvorenim konkursima, čak i pre nego što oni postanu dostupni na tržištu. Kompanije koje zapošljavaju polaznike ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i studente ITS-a i FSU možete videti ovde.

jh

 

Započnite sopstveni biznis


Kompanija LINKgroup pokrenula je projekat LINK Business Incubator, pod nazivom „Business Leadership for Digital Economy”, za koji možete konkurisati svojim originalnim preduzetničkim idejama i dobiti potrebne resurse, znanja i savete da ih realizujete. Iskoristite svoju šansu da pokrenete sopstveni posao. Više o uslovima apliciranja, možete pročitati ovde.

lap

 

Steknite radno iskustvo


Danas svi poslodavci od kandidata traže praktično iskustvo prilikom zapošljavanja. Zbog toga smo polaznicima BusinessAcademy, ITAcademy, InternetAcademy i studentima ITS-a i FSU omogućili da postanu deo jedinstvenog LINK Apprentice Programa i steknu radno iskustvo, praktična znanja i veštine u renomiranoj internacionalnoj kompaniji i realnim uslovima poslovanja.

5 koraka do uspešne karijere

DOGAĐAJI

Citat dana

Obrazovanje je jednostavno duša zajednice kada se prenosi sa generacije na generaciju.
Žilbert K. Čelsterton

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: