Test profesionalne orijentacije

Ovde ćeš pronaći test koji će ti pomoći prilikom odabira oblasti studija ili promene pravca karijere. Rešavanjem testa, na osnovu tvojih interesovanja, sklonosti i osobina preporučićemo ti zanimanja koja najviše odgovaraju tvojoj ličnost i željama. Takođe, pripremili smo ti i besplatan izveštaj "Koje studije donose siguran i dobro plaćen posao" koji će ti pomoći da doneseš ispravnu odluku o daljem nastavku školovanja.

Test možeš raditi potpuno besplatno. Ukoliko se i tvoji prijatelji pripremaju za prijemni ispit na fakultete i visoke škole, pozovi i njih da ti se pridruže.

U test koji ćeš pronaći na ovom sajtu smo utrošili mnogo vremena i truda. Naš tim stručnjaka je radio na sastavljanju pitanja i svakodnevno iznova prilazimo proceni rezultata, trudeći se da rešenja budu što tačnija i individualnija i da te na što ispravniji način usmeri pri izboru karijere. Ipak naša preporuka treba da ti bude samo smernica za dalji nastavak školovanja. Ne i konačna odluka, jer ona zavisi samo od tebe.

Izbor profesije je jedna od najvažnijih odluka sa kojim se susrećeš. Pravi izbor zanimanja će ti pomoći da ti budući posao bude uživanje a strast sa kojom ćeš ga obavljati je preduslov za razvoj uspešne karijere. Zato je važno da prepoznaš koja profesija ti dopušta da maksimalno iskažeš svoje sposobnosti i talente.
Utisci korisnika testa profesionalne orijentacije

Odgovor testa je samo potvrdio moja interesovanja i učvrstio moje namere u daljem školovanju. Izuzetno sam zadovoljna profesionalnošću i detaljnom analizom zanimanja, kao i pojašnjanjem eventualnih nedoumica o istim. Sa zadovoljstvom ću vas preporučiti svim prijateljima i poznanicima, jer smatram da je za razvoj karijere neophodan savet stručnjaka koji će realno sagledati lične mogućnosti, interesovanja i predispozicije profesionalne orijentacije svakoga od nas.
Mirjana Stanković

Test se sasvim poklopio sa mojim interesovanjem... Mnogo sam zadovoljna odgovorom koji sam dobila na testu... Samo ću se zahvaliti na pruženoj prilici da odredim svoju profesionalnu orijentaciju na lak i brz način....Hvala puno!
Ljiljana Đorđević

Odgovor testa se u velikoj meri poklapa sa realnom situacijom. Nastavite i dalje da budete profesionalni i dobri kao što ste do sada. Sve najbolje u daljem radu.
Rada Branisavljević 

Što se tiče mog primera, od mene samo pohvale. Meni je pomoglo, a nadam se da će i drugima. Recimo da sam uvek bio u dilemi oko poslova menadžmenta i psihologije ljudi, a baš takav odgovor sam dobio od vas. S obzirom da sam menadžment probao i upisao, izgleda da je preostalo samo da se okrenem psihologiji. Hvala jos jednom na trudu koji ste uložili.
Slobodan Đinđić

Ovaj test sam preporučila svim drugarima iz odeljenja, kao i onima za koje znam da još uvek nisu odlučili šta žele da studiraju, u nadi da će im pomoći. Super ste. Veliki pozdrav."
Nevena Manojlović

aIspostavilo se da je sve istinito što ste napisali, i to mi je samo olakšalo neke nedoumice koje sam imala. Hvala vam na tome. Bavila sam se glumom od svoje 11. godine i oduvek sam bila usmerena ka umetnosti, pevanju u horu, plesu, slikanju, pisanju, čitanju itd. U jednom trenutku, odlučila sam da uradim ovaj test, kako bih još jedanput potvrdila onu staru da prva ljubav zaborava nema.
Branko Milošević

Moja stvarna interesovanja se u velikoj meri poklopaju sa rezultatom ovog testa. U suštini, nisam saznala ništa novo, ali sam zadovoljna zato što vidim da je test veoma realan i da me zaista usmerava upravo na one oblasti u kojima sam najbolja i najprofitabilnija. Za pohvalu je to što ste iz dostupnih izvora prikupili informacije o visini plate na određenim radnim mestima; to je ovaj test obogatilo zaista bitnim odgovorima.
Amela Nikolić

U velikoj mjeri se poklapa. Odrasla sam osoba, radim preko 25 godina kao pravnik, u svojoj struci, i zadovoljna sam. Ali, kao mlađa, radila sam kao spiker i novinar na radiju, i znam da  bih kao PR bila odlična, jer to su procjene i mojih kolega. Ja to sada ne želim, ali afinitet postoji i izražava se i kroz moj posao, kroz rad sa ljudima. Kad sam pročitala rezultate testa, bila sam prijatno iznenađena. Hvala vam.
Nada Marković

Test se u mnogome poklapa sa mojim interesovanjima. Fakultet sam upisala prošle godine i upravo sam završila prvu godinu. Iz čiste radoznalosti sam uradila test, zato što me je zanimalo da li sam napravila dobar izbor. Ovaj test ću svakako preporučiti svojoj sestri, koja još uvek ne zna šta će da upiše, i smatram da će joj puno pomoći. Na vaš sajt sam sasvim slučajno naletela, ali ću mu se češće vraćati, zato što sam pronašla i druge teme koje me interesuju. Pozdrav.
Jelena Manojlović

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: