LINKeduTV

U želji da upotpunimo i obogatimo školovanje na našim edukativnim ustanovama, učinimo ga što interesantnijim i praktičnijim, polaznicima ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy i studentima ITS-a i FSU, omogućili smo besplatan pristup prvoj online televiziji na ovim prostorima – LINKeduTV.

nk

LINKeduTV je edukativna televizija koju je pokrenula kompanija LINK group kako bi vam pomogla u usavršavanju, preuzimanju korisnih veština i izgradnji uspešne karijere.

Najpopularnije teme na jednom mestu

Ovde su vam na jedom mestu dostupna najzanimljivija predavanja iz različitih oblasti, izabrani edukativni video-materijali, intervjui sa stručnjacima iz najrazličitijih sfera, ali i tutorijali vezani za najpopularnije teme i interaktivni sadržaji, koji će vam pomoći da dodatno unapredite svoja znanja i karijeru.

Ova jedinstvena internet televizija ima 12 različitih kanala putem kojih možete sazanati sve što vas zanima iz najznačajnijih oblasti savremenog poslovanja i unapređenja ličnih veština, kao što su:

Ovi edukativni kanali brišu granice između formalnog i neformalnog obrazovanja, prilagođavajući se potrebama novih generacija i zahtevima savremenih ljudi koji žele da nauče više i znanjem promene svoju budućnost.

Besplatno za polaznike i studente naših škola

Samo za polaznike BusinessAcademy, ITAcademy, InternetAcademy i studente ITS-a i FSU, omogućili smo BESPLATNIH 18 mesečnih pretplata za pristup edukativnim sadržajima na LINKeduTV.
 
Čim postanete polaznik ili student neke od navedenih obrazovnih ustanova i dobijete pristupne podatke za logovanje na platformu za učenje na daljinu, biće vam omogućen i pristup svim sadržajima na LINKeduTV.
 
tvVrlo je jednostavno – sve što treba da uradite je da se ulogujete i počnete da istražujete zanimljivosti koje vas ovde očekuju.

Bilo da ste kod kuće, na poslu ili u kafiću, moći ćete da pogledate koliko god želite videa, tutorijala ili intervjua iz bilo koje od oblasti na LINKeduTV. Edukacija po meri novih generacija sada vam je doslovno na dohvat ruke.

Oni koji nisu naši polaznici mogu da se registruju na LINKeduTV i tako dobiju mogućnost da pogledaju 5 videa po kategoriji, ali nakon toga je neophodno da kupe neki od paketa, po ceni od 99 do 750 evra.

Iskoristite ovaj vredan poklon i uživajte u svim sadržajima!

DOGAĐAJI

Citat dana

Mi zapravo znamo ako malo znamo. Sa znanjem raste i sumnja.
Johan Volfgang Gete

Ne propustite obaveštenje o besplatnim seminarima!

Unesite Vaš e-mail i budite obavešteni o besplatnim seminarima, radionicama i drugim događajima koji vam mogu pomoći da nađete posao i razvijete svoju karijeru!

Email: