Balkan Security Network

logoOrganizacija Balkan Security Network se, kao neprofitna i nestranačka mreža eksperata, bavi analizama, informisanjem, edukacijom, treninzima, uspostavljanjem partnerstava, dizajnom i pisanjem projekata.

Osnovni cilj Balkan Security Networka je unapređenje kvaliteta rezultata Evropskih projekata u regionu.

Balkan Security Network pomaže klijentima u implementaciji i učestvuje kao partner na projektima.

Preko 5.000 uglednih klijenata iz svih sektora ocenilo je rad Balkan Security Networka najvišim ocenama, a svake godine ostvaruju se vrhunski rezultati u radu sa liderima reformi na Balkanu.

Balkan Security Network ima stalno otvorene konkurse za praksu, obučava i regrutuje nove eksperte za Evropske projekte ili prateće analitičke, administrativne i tehničke poslove.
 
 Web site: www.balkansecurity.net

Stručna praksa u Balkan Security Network

Organizacija Balkan Security Network se, kao neprofitna i nestranačka mreža eksperata, bavi analizama, informisanjem, edukacijom, treninzima, uspostavljanjem partnerstava, dizajnom i pisanjem projekata. Osnovni cilj Balkan Security Networka je unapređenje kvaliteta rezultata Evropskih projekata u regionu.Balkan Security Network pomaže klijentima u implementaciji i učestvuje kao partner na projektima. Preko 5.000 uglednih ...
Pročitaj više »