BusinessAcademy

ba

Školovanjem na BusinessAcademy dobijate poslovne veštine, znanja i resurse koje možete primeniti i naplatiti odmah!

Program školovanja na BusinessAcademy je vrlo intenzivan; za dva semestra savladaćete više realnih poslovnih veština i znanja nego za četiri godine na prosečnom fakultetu. Ceo program se zasniva na realnoj i profitabilnoj upotrebi poslovnih veština.

Školovanjem na BusinessAkademy ne dobijate samo veštine i zvanja, nego i alate za ubedljivo predstavljanje onoga šta znate i možete. Školovanje je moguće kako za polaznike koji nemaju prethodnog iskustva, tako i za polaznike koji su već dokazani profesionalci u svom poslu.

Možete izabrati između 12 odseka, a na svakom od odseka zagarantovana vam je nastava na visokoprofesionalnom nivou. Poslovna znanja i veštine izučavaju se kroz 149 različitih kurseva sa ukupnim fondom od 827 časova.

Koja oblast vas interesuje?

Cambridge poslovni program

Ako tražite naplative poslovne veštine i cenjenu diplomu u jednom paketu, ovaj odsek je
za Vas. Novim veštinama znaćete da vodite zahtevne projekte, kreirate profitne centre za preduzeća.


» Odsek Cambridge poslovni program

HR, projektni i opšti menadžment

Za osobe koje žele da organizuju timove u preduzećima, vode poslovne procese i organizuju projekte. Na nivou eksperta. 3 odseka iz menadžmenta sadrže po 85 predmeta, uključujući i razvoj ličnih sposobnosti kao što su liderstvo i pregovaranje.


» Odsek HR menadžment 

» Menadžment odsek  

» Odsek Projektni menadžment

Marketing i prodaja

Postanite traženi marketinški stručnjak, vođa ili menadžer prodaje. Ovo specijalistički BA su programi za stvaranje kompletnih menadžera marketinga i prodaje. Školovanjem na ovom odseku naučićete kako najbolju praksu marketinga i prodaje da iskoristite i prigrabite lidersku poziciju na tržištu.

» Odsek Marketing i marketing menadžment       

» Odsek Prodaja i menadžment prodaje   

» Odsek PR

» Međunarodno poslovanje

Poslovna administracija

Kompletno osposobljavanje za poslove administracije. Uključujući napredne veštine organizovanja i stvaranja veza sa klijentima. Na kraju programa se polaže za dobijanje European Business Competence licence (EBCL).

 

» Odsek Poslovna administracija

Preduzetništvo

Imate ideju za sopstveni biznis i tražite pristup znanjima koja će Vam pomoći da je uspešno ostvarite. Ili je Vaša firma počela da traži više od Vas. Predlažemo program za preduzetnike. Najobimniji BA program, za najambicioznije.
                                                 

» Odsek Preduzetništvo

Finansije

Smer na kome ćete ovladati znanjima potrebnim za vođenje novčanih tokova preduzeća.
Brojevi, proračuni, statistike, analize. Računovodstvo i knjigovodstvo. Kvantitativne finansijske metode. Ako ste analitična osoba, ovaj odsek je idealan za Vas.

» Odsek Finansijski menadžment              

» Odsek Investicioni menadžment i berzansko poslovanje

Svaki od odseka se sastoji od nastavnih jedinica koje ispunjavaju uslove Cambridge Univerziteta. Razlika je u kombinaciji i obimu predmeta. Nivo predmeta je isti.

Program BusinessAcademy je zvanično ovlašćen od strane Cambridge ispitnog odeljenja. Na kraju školovanja, stičete mogućnost polaganja za Cambridge International AS&A level Business, jedan od najcenjenijih jednogodišnjih poslovnih sertifikata.

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava na BusinessAcademy odvija se na dva načina: tradicionalno - učenjem u učionici i putem interneta - učenjem na daljinu.
Nastava posredstvom Distance Learning platforme za učenje na daljinu koristi posebnu metodologiju učenja pod nazivom arhitektura saznanja. Ovakav način učenja omogućava usvajanje gradiva uz pomoć čitanja, slušanja i gledanja. Diplome i sertifikati su podjednako priznati kao i oni dobijeni nakon završenog tradicionalnog školovanja.

Mnogi polaznici iz Srbije i iz zemalja u regionu, ali i preko 110 zemalja sveta završili su zadovoljni svoje onlajn jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy.

Zvanja koja ćete steći nakon uspešno završenog školovanja na BusinessAcademy omogućavaju vam profesionalni autoritet u zemlji, ali i u inostranstvu.

Upis je u toku.

Da se prijavite, kliknite na link Prijava na BusinessAcademy.