Devana Technologies


DT

Devana Technologies je softverska kompanija osnovana 2010. u Beogradu. Transparentnost, inovativnost, timski rad i vrhunski inženjering su neke od vrednosti kojima se vodimo.

Devana trenutno radi na dva fronta. Kroz naš glavni proizvod, ManageWP, utičemo na živote ljudi na svih sedam kontinenata, pomažući web profesionalcima, u skoro svakoj zemlji na svetu, da budu efikasniji i produktivniji u svom radu. ManageWP servira preko milion requestova dnevno i bazira se na Symfony/node.js/AngularJS/AWS steku tehnologija.

Devana Labs, naša druga velika inicijativa, predstavlja mesto za inovaciju, razvoj i implementaciju dobrih ideja na polju softvera, dizajna, hardvera i robotike,  a oformljena je 2015. godine.

Takođe, naš posao nam dozvoljava da na neki način vraćamo društvu u kojem živimo. Svake godine odvajamo 10% profita na razvoj društva, kroz programe udruženja „Živojin Mišić”, koji pokrivaju sistemsko unapređenje edukacije mladih, talentovanih ljudi, i služe im kao stepenik za dalje napredovanje.

Zanima te još? http://devana.rs

Backend Engineer, UI Design Intern

Prelovac Media je preduzeće za razvoj novih Internet tehnologija i servisa. Reč je o kompaniji iza internet startupa ManageWP.com. Prelovac Media će učiniti sve što je u njihovoj moći da vaši sajtovi stalno funkcionišu optimalno, bez potrebe za konstantnim intervencijama i nadzorom. I konačno, sa najvećom mogućom pažnjom staraju se ...
Pročitaj više »