FRIKOM

logoKompanija Frikom je tržišni lider u proizvodnji i distribuciji sladoleda i smrznute hrane. Svoju lidersku poziciju Frikom održava kontinuiranim inoviranjem asortimana. Pružanjem kvalitetnih proizvoda i usluga, Frikom je postavio standarde u organizaciji svih elemenata poslovanja u oblasti sladoleda i smrznute hrane.

Pravilno odabranom strategijom asortimana i prateći svetske trendove, Frikom osluškuje zahteve tržišta, dok inovativnim rešenjima, ponudom proizvoda vrhunskog kvaliteta, kao i pažljivom izgradnjom svojih brendova, svakodnevno dolazi u domove zadovoljnih potrošača.

Danas, nakon nekoliko decenija postojanja, kompanija Frikom je ponosna na status najvećeg proizvođača industrijskog sladoleda i smrznute hrane. Kroz jaku emotivnu komponentu  koja se vezuje za tradiciju, hedonizam, luksuz i satisfakciju, izgrađena je snažna veza sa potrošačima, koji se Frikom proizvodima uvek rado vraćaju. Kao rezultat toga, Frikom je postao snažan brend, sinonim za kvalitet i tradiciju.

Web site: www.frikom.com

Novo radno mesto u kompaniji FRIKOM

Kompanija Frikom je tržišni lider u proizvodnji i distribuciji sladoleda i smrznute hrane. Svoju lidersku poziciju Frikom održava kontinuiranim inoviranjem asortimana. Pružanjem kvalitetnih proizvoda i usluga, Frikom je postavio standarde u organizaciji svih elemenata poslovanja u oblasti sladoleda i smrznute hrane.Pravilno odabranom strategijom asortimana i prateći svetske trendove, Frikom osluškuje ...
Pročitaj više »