Hemofarm

logoKompanija Hemofarm osnovana je 1. juna 1960. godine u Vršcu, gde je i danas najveći proizvodni kompleks. Primarna delatnost Hemofarma je proizvodnja visokokvalitetnih,efikasnih, bezbednih i dostupnih generičkih farmaceutskih proizvoda primenom najsavremenijih tehnologija.

Od avgusta 2006, Hemofarm je član nemačke STADA Grupe, kompanije koja je peti proizvođač generičkih lekova na svetskoj rang-listi.

Hemofarm je kvalitetnim a dostupnim proizvodima prisutan u više od 30 zemalja, i više od 60 odsto ukupne prodaje realizuje na inostranim tržištima.

Za kompaniju Hemofarm uspeh nisu samo poslovni rezultati već i doprinos zajednici u kojoj posluje. Najveći broj humanitarnih aktivnosti i projekata usmerenih na unapređenje kvaliteta života svih članova zejednice Hemofarm realizuje preko Hemofarm Fondacije, osnovane 1993. godine.

Za ostvarene rezultate i korporativnu društvenu odgovornost Hemofarm je dobitnik značajnih nagrada.

Web site: www.hemofarm.com

DOGAĐAJI

Citat dana

Mislim da bi trebalo da svi idu na koledži i steknu diplomu, a onda da provedu šest meseci radeći kao barmen i šest meseci kao vozač taksija. Tek onda bi stvarno bili obrazovani.
Al Mekgvajer