InternetAcademy

InternetAcademy

InternetAcademy je pravo mesto gde ćete naučiti sve što je potrebno da biste se najbrže priključili rastućoj oblasti biznisa današnjice – internet poslovanju.

Školovanje na InternetAcademy koncipirano je tako da vam pruži praktična i konkretna znanja iz oblasti kao što su e-trgovina, online komunikacija, digitalni marketing i vođenje web projekata i analiza. Kroz interaktivno osmišljena predavanja polaznici se upoznaju sa efikasnim alatima i tehnikama poslovanja u internet okruženju, učeći sve vreme uz tim istaknutih stručnjaka posvećenih njihovom napretku.

InternetAcademy nudi obrazovanje na 4 odseka, od kojih se svaki sastoji od 2 odeljenja, i bez obzira na izbor konkretnog programa i kvalitet nastavnog plana i programa, ona ispunjava najviše svetske obrazovne i profesionalne standarde.

Izaberite oblast koja vas interesuje

E-commerce & Sales

Ecommerce EsalesSaznajte kako da pokrenete online prodavnicu i trgujete u okvirima interneta. Na smeru E-commerce & Sales steknite sve veštine uspešnog online trgovca, naučite kako se formira uspešna strategija online poslovanja, postavljaju cene, promoviše proizvod, kao i brojne druge specifičnosti internet trgovine. Više o odseku >>

Online communication

Online communicationKomunikaciju na internetu odlikuju specifičnosti, a sa svima njima upoznajte se na kursu Online communication. Saznajte kako se efikasno targetira i privlači odgovarajuća ciljna grupa, kako se pozicionira na online tržištu i izdavaja od konkurencije, zatim kako gradi poverljiv odnos sa pratiocima, a sve radi postizanja uspešnih rezultata i ostvarenja zadatih ciljeva svog brenda ili brenda koji predstavljate. Više o odseku >>

Online Advertising

AdvertisingKreirajte online reklame, promovišite različite brendove, rukovodite celokupnom advertising kampanjom. Na odseku Online Advertising savladajte jednu od najvažnijih oblasti digitalnog mareketinga, naučite kako da istražite tržište, izaberete publiku, a onda kreirate reklamnu kampanju koja će dati najbolje rezultate. Više o odseku >>

E-business & E-marketing Manager

EbusinessEmarketingSvaki uspešan biznis danas se mora predstaviti i na internetu, a brojni preduzetnici svoje ideje realizuju isključivo na online platformama. Priključite se nekima od njih, zahvaljujući znanjima i veštinama koje ćete steći na odseku E-Business & E-Marketing. Spoznajte tehnike analize tržišta, organizacije posla u online uslovima rada, i usvojte konkretno primenljive veštine sticanja profita na internetu. Više o odseku >>

 

Tradicionalno ili online

 

Kako bi svi imali priliku da usavrše svoja digitalna znanja, InternetAcademy nastava odvija se na dva načina: tradicionalno, pohađanjem predavanja u prostorijama InternetAcademy, ili online, uz pomoć specijalno kreirane Distance Learning platforme za učenje na daljinu.

Bez obzira na način školovanja koji izaberete, nastavni metod koncipiran je uz najefikasniji metodološki pristup. Online polaznici učestvuju u predavanjima ravnopravno sa onima koji se školuju tradicionalno: uključuju se u predavanja direktno putem Live streama, imaju pristup svim potrebnim nastavnim materijalima, rešavaju zadatke, vežbe.

Po završetku jednogodišnjeg školovanja, polaznici stiču priznate diplome i sertifikate koji, kako pokazuju rezultati nekadašnjih polaznika, izdvajuju one koji su završili InternetAcademy od ostalih konkurenata na tržištu rada. Stečene diplome i sertifikati polaznika su takođe podjednako priznati, bilo da pohađaju program tradicionalno ili online.

Polaznici InternetAcademy uživaju još i u sjajnoj mogućnosti sticanja zvanično priznatih kvalifikacija koje potvrđuje Cambridge odeljenje za međunarodne ispite i drugih internacionalnih sertifikata, kao što su oni koje izdaju Chartered Institute of Marketing (CIM), International Qualifications Network (IQN) i Google. Više o diplomama i sertifikatima na InternetAcademy saznajte OVDE.

Praktična znanja i veštine koje steknete na InternetAcademy omogućiće vam da naučeno primenite odmah po njenom završetku, da se zaposlite na konkretnim poslovnim pozicijama ili sami pokrenete biznis za koji su vam manjkale digitalne veštine. Uspesi polaznika InternetAcademy idu u prilog korisnosti znanja i veština koje se prenose na 4 odseka, pa oblast u kojoj ćete izgraditi uspešnu karijeru zavisi jedino od vaših sklonosti ka nekom od segmenata internet poslovanja.

Upis je u toku.

Da se prijavite za školovanje na InternetAcademy, kliknite OVDE.

InternetAcademy"