ITHS - Srednja škola za informacione tehnologije

iths

Ukoliko dete upišete u Srednju školu za informacione tehnologije ITHS — investirali ste u njegovu sigurnu i uspešnu budućnost. Učenici koji žele zaposlenje odmah nakon srednje škole, ali i mogućnost nastavka studiranja, mogu da budu sigurni da je upravo ITHS škola koju traže.

  • Akreditovane i priznate diplome

Uz pomoć ozbiljnih znanja i praktičnih veština koja ćete usvojiti školovanjem na Srednjoj školi za informacione tehnologije ITHS, postaćete sposobni IT tehničari, koji će vrlo lako i brzo naći zaposlenje. Takođe, diploma ITHS-a obezbediće vam uspešan upis na sve tehničke i prirodno–matematičke fakultete i visoke škole u Srbiji i inostranstvu, ali i na one šire orijentisane. ITHS je prva i jedina srednja škola u Srbiji za obrazovanje IT tehničara, koji, osim stručnih znanja, stiču i temeljno opšte obrazovanje. ITHS radi po nastavnom planu i programu akreditovanom od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS. Pored predmeta iz zvaničnog i obaveznog plana i programa, omogućen vam je i razvoj profesionalnih poslovnih veština, kao i usavršavanje stranih jezika.

  • Međunarodno priznati sertifikati i diplome

Učenicima ITHS-a omogućeno je polaganje za međunarodne profesionalne sertifikate i diplome u oblasti biznisa, ekonomije i informacionih tehnologija (saradnja sa Cambridge univerzitetom, kompanijama, kao što su Microsoft i Adobe, test centrima VUE i Prometric…). Svaki učenik u završnoj godini može da polaže za najpoznatiji međunarodni sertifikat za korisnike računara –ECDL sertifikat. Takođe, obezbeđeno vam je i polaganje za TOEFL i TOEIC — međunarodni sertifikat za engleski jezik. Tokom školovanja, imaćete mogućnost prakse u najuspešnijim kompanijama.

  • Besplatni onlajn kursevi

Pored pohađanja tradicionalne nastave u učionicama, učenicima ITHS-a omogućeno je i pohađanje dodatnih kurseva na platformi za učenje na daljinu, koji nisu predviđeni školskim planom i programom i koji će podići njihova znanja na viši nivo. 

  • Savršeni uslovi za rad i rekreaciju

Prostorije ITHS-a nalaze se u Tehnološkom centru kompanije ComTrade u Novom Beogradu. Nastavni kabineti su potpuno prilagođeni potrebama učenika. Primena elektronskih interaktivnih tabli pretvara tradicionalnu predavačko-reproduktivnu nastavu u interaktivnu nastavu koja odgovara obrazovnim potrebama savremenog učenika i dovodi do postizanja željenih efekata učenja, koji su u skladu sa zahtevima savremenog društva. Ovakav vid nastave, organizovan u veoma modernom okruženju, obezbeđuje bolju motivisanost učenika i lakše održavanje njihove pažnje.

  • Posvećeni i motivisani profesori

Profesori na ITHS-u, birani po najstrožim kriterijumima, imaju misiju da prenesu najkvalitetnije znanje, zainteresuju i motivišu učenike, inoviraju i osveže nastavu, odgovorno pristupaju obavezama, i pružaju maksimum u celokupnom vaspitno-obrazovnom procesu.

  • Prava škola za vas!

Kvalitetnom, modernom, efikasnom i  interaktivnom nastavom, koja je prilagođena individulanim potrebama, sposobnostima i interesovanjima učenika, nudimo vam profil IT tehničara kakav traži savremeno društvo i koji je odlično plaćen.

Odabir srednje škole je prekretnica u životu svakog učenika i njegovih roditelja. Želite što više informacija kako biste olakšali izbor koji ćete napraviti? Pre donošenja konačne odluke, posetite ITHS. Zakažite sastanak, dođite i uverite se i sami da je ITHS najbolji izbor za Vas i Vaše dete.

 

Prijava za generaciju 2015/2016. je otvorena.

Da se prijavite na ITHS, kliknite na ovaj link za upis.